Supermodell: Kendall Jenner er styrtrik.
Supermodell: Kendall Jenner er styrtrik. Foto: James Devaney/Getty Images

Underholdning

Sjekk formuen til supermodellen

Ja, hun velter seg i cash.

Publisert Oppdatert

Hun er smellvakker, verdenskjent og merker som Esteé Lauder og La Perla har betalt store summer for å ha henne som ansikt utad.

Kendall Jenner har alt. Også cash, selvfølgelig. Men det visste dere jo allerede. Spørsmålet er bare hvor mye?

Business Insider melder at hun er god for den nette sum av 30 millioner dollar, eller 255 millioner norske kroner. Som om ikke det er nok, ble hun også kåret til verdens best betalte modell av Forbes i 2017. Hun tok fart og knocket Gisele Bundchen ned fra tronen med den nette sum av 22 millioner doller cashet inn på modelljobbing.

I tillegg til alt dette eier hun et klesmerke med søsteren Kylie og arbeider tett med både Adidas, Calvin Klein og Mango.

Men Kendall er langt fra den rikeste i Kardashian/Jenner- klanen. Sjekk hva verdens mest berømte familiemedlemmer er gode for under.

Rob Kardashian

Her ser du Kardashian/Jenner familiens fattigste. Han er "bare" god for 10 millioner dollar. Disse pengene kommer fra familiens reality show "Keeping Up with the Kardashians", samt spin off serien "Rob & Chyna. Rob er også grunnleggeren av Arthur George Socks som fikk en boost i 2017, takket være et samarbeid med søster Kylies klesmerke.

Kendall Jenner

View this post on Instagram

alien sister @kyliejenner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Hun har nest minst på bok, men er en av Victorias Secret's engler og verdens best betalte modell. Så, gjør det egentlig noe? (Les om henne øverst i saken).

Kourtney Kardashian

View this post on Instagram

Go Dodgers ⚾️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Den eldste i søskenflokken er visstnok den som er minst interessert i business. Hun har en formue på 35 millioner dollar. Som sin bror Rob, er det familiens realityshow som gir henne lommepenger. Utover dette har hun flere lukurative avtaler med merker som PrettyLittleThing, Fashion Nova, Manuka Doctor skin care og andre avtaler som omfatter hennes Instagramkonto.

LES MER: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har sluttet å følge hverandre på Instagram

Khloe Kardashian

Hun er god for 40 millioner dollar, og formuen hennes har vokst kraftig de siste årene. I 2013 tjente hun 10 millioner dollar, mens i 2016 økte hun til 15 millioner dollar. Det kan hun i stor grad takke sin vellykkende vektnedgang for, samt bestselgeren "Strong Looks Better Naked".

I tillegg lanserte hun i 2016 merket "Good American" som håvet inn 1 million dollar på første salgsdag. Som om ikke det var nok, produserer hun en true crime- serie, er eksekutiv produsent og programleder for "Revenge body" på E! og har en rekke eksklusive avtaler med ulike merker.

Det skal også nevnes at Amazon sponset babyshoweret hennes.

Kris Jenner

Familiens overhode har også en anselig formue. Den er estimert til 60 millioner dollar. Det kommer selvsagt fra familiens gullgruve, serien "Keeping Up with the Kardashians". Her krediteres hun også som eksekutiv produsent. I tillegg er hun familiens "momager", noe som innebærer at hun tar 10% av alle døtrenes inntekter.

LES MER: Kris Jenner lanserer egen sminkekolleksjon.

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner må være verdens mest berømte transkjønnede kvinne. Formues hennes er ekstimert til 100 millioner dollar og kommer i hovedsak fra spin off serien "I am Cat", samt bestselgeren "The Secrets of My Life".

Hun er også en ettertraktet foredragsholder, fronter flere store brands, som blant annet MAC og har flere avtaler fra tiden som profesjonell idrettsutøver.

Kim Kardashian West

View this post on Instagram

Glam Squads Rule! 💋💕💋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim er antagelig familiens største kjendis. God på business er hun også. Hun havnet på Forbes liste "America's Richest Self-Made Women" for første gang i 2018, og er god for 350 millioner dollar. Kim har en rekke inntektskilder, blant annet "Keeping Up with the Kardashians", mobilspillet "Kim Kardashian: Hollywood", en emoji app (Kimoji), et kosmetikkmerke (KKW Beauty) og et parfymemerke (KKW fragrance).

Kylie Jenner

Familiens yngste er også den rikeste. Kylie er god for 900 millioner dollar og ligger som sin søster Kim på Forbes liste over "America's Richest Self-Made Women. Det er i stord grad takket være Kylie Cosmetics at formuen er så stor. Selskapet er estimert til en verdi på svimlende 800 millioner dollar av Forbes. I tillegg tjener hun gode penger på familiens realityshow, samt "Life of Kylie" som er hennes eget. På toppen av det hele har hun avtaler med både Puma og PacSun, samt avtaler knyttet til sin Instagramkonto.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!