OPPSTYRET ER GLEMT: Tidligere i vår ble NBA-stjerne Tristan Thompson anklaget for å ha vært utro mot den da høygravide kjæresten Khloe Kardashian med flere kvinner. Nå skal Kardashian-/Jenner-klanen ha tilgitt basketspilleren. 
OPPSTYRET ER GLEMT: Tidligere i vår ble NBA-stjerne Tristan Thompson anklaget for å ha vært utro mot den da høygravide kjæresten Khloe Kardashian med flere kvinner. Nå skal Kardashian-/Jenner-klanen ha tilgitt basketspilleren.  Foto: Skjermdump / Instagram / Abbie Parr / Getty Images

- Khloe Kardashians familie har tilgitt Tristan Thompson fullstendig

Kilde nær Kardashian-/Jenner-klanen sier at stridsøksen er begravd for godt.

Publisert

Tidligere i våres ble NBA-stjerne Tristan Thompson (27) anklaget for å ha vært utro mot den da høygravide kjæresten Khloe Kardashian (33) med flere kvinner

Nå skal Kardashian-/Jenner-klanen ha tilgitt basketspilleren. En kilde sier til Entertainment Tonight at både familien og Khloe Kardashian selv har tilgitt ham. 

- [Tristan, red. anm.] har et hjem i Los Angeles også, men planen er å leve sammen som en familie i Khloes hus mens de fortsetter å jobbe med forholdet, sier kilden. 

Kilden forteller videre at alle nå er gode venner igjen. 

- Venner, familie og Khloe har alle tilgitt ham og gir ham en ny sjanse - så langt har det fungert bra for dem. 

Utroskapsskandale rett før termin

Rett før Khloe Kardashian hadde termin denne våren, ble NBA-spilleren beskyldt for utroskap med flere kvinner.

Det hele startet med at Daily Mail publiserte bilder og en video 10. april 2018, som skal ha vist Cleveland Cavaliers-spilleren mens han kysset og var intim med Instagram-modellen Lani Blair i på et utested New York. Senere samme natt skal de ha forlatt utestedet sammen.

Les også: Utroskapsrykter har blusset opp rundt Tristan Thompson og Khloe Kardashian

Foto: Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Senere samme dag publiserte TMZ overvåkningsbilder som viser Tristan mens han kysser og er fysisk med to uidentifiserte kvinner på en hookah lounge i Washington D.C. i oktober 2017.

Khloe Kardashian forble i Cleveland etter at utroskapsryktene blusset opp. Ifølge Us Weekly angrer Tristan på handlingene sine, og har håpet at kjæresten velger å bli hos ham til tross for skandalen. 

Paret ble foreldre til jenta True Thompson 12. april 2018. 

- Vet at han ikke får flere sjanser

Kilden forteller til Entertainment Tonight at basketspilleren nå er klar over at han ikke får flere sjanser, men at familien til Khloe ønsker å tilgi Tristan. 

Paret har den siste tiden bodd i Cleveland Ohio, hvor Tristan spiller basketball for Cleveland Cavaliers. 

Les også: Tristan Thompson ble buet på under basketkamp etter utroskapsryktene

- Familien hennes var selvfølgelig veldig bekymret da skandalen ble kjent og de ønsket at hun skulle komme hjem. Hun bestemte seg for å bli, og er så glad hun valgte det. 

Søndag forrige uke la Khloe ut en Snapchat som viste en velkommen hjem-gave fra lillesøsteren Kylie Jenner (20) og niesen Stormi Webster (4 mnd.) 

Foto: Snapchat / Khloe Kardashian

Det ble dermed nærliggende å tro at hun har flyttet tilbake til Los Angeles, hvor resten av familien holder til. 

Tirsdag denne uken ble Khloe og Tristan observert på en McDonald's Drive Through, ifølge ET. Tristan kjørte Khloe Kardashians Rolls-Royce mens realitystjernen satt ved siden av, så det kan foreløpig se ut til at familieidyllen er gjenopprettet. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!