Kjendis

- Ville blitt ko-ko hvis jeg bare skulle vært mamma

Tone Damli trives med å sjonglere morsrollen og kjendislivet.

Publisert

Popstjernen Tone Damli (26) ble i april i år mamma for første gang. Sammen med samboeren Markus Foss (31) fikk hun datteren Billie (5 mnd.).

Men til tross for ny hverdag som småbarnsmor, nekter den travle sangeren å trappe ned på karrieren. Hun elsker å kombinere det beste fra to verdener.

- Det er veldig deilig å gjøre begge deler. Jeg tror jeg ville blitt litt ko-ko hvis jeg bare skulle vært mamma og gitt opp hele dette livet. Det kunne jeg ikke gjort, forteller Damli til helgens utgave av Se og Hør.

View this post on Instagram

Går trill rundt.

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

Sogndals-jenta har i tillegg til mammarollen mange andre jern i ilden. I skrivende stund er artisten travelt opptatt med å være dommer i «Idol» og spille inn juleplate med Espen Lind. For ikke mange ukene siden var hun også i Litauen for å spille inn en ny reklamefilm for spillselskapet Betsson, som hun er ambassadør for. 

View this post on Instagram

Billie-baby e 4 mnd i dag! 💖

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

Med på turen til øst var også datteren og samboeren. På sin egen bloggen skriver popstjernen at datteren har blitt reisevant, til tross for sin unge alder. Foruten turen til Litauen har det også blitt noen reiser til Spania.

- Billie er veldig behagelig å reise med. Hun har allerede vært på tre utenlandsturer, så hun er blitt en erfaren liten tass når det kommer til reising. En lettelse for meg, da jeg vet at hun nok kommer til å være mye på farten i tiden framover. En harmonisk liten tulle, skryter Damli av datteren. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!