Foto: Paul Weaver (Mediehusett Nettavisen)

Vil trene mer

Synes ikke det holder med fire timer om dagen.

Publisert

(SIDE2): Anna Anka (40) har aldri lagt skjul på hvor viktig helse og kropp er for henne.

Den spreke stjernen har tidligere forsøkt å få svenskene i form i programmet «I form med Anna Anka», i tillegg til at hun gjorde karriere som personlig trener for rike og berømte i Hollywood

- Jeg trener fem til seks ganger i uken, og utfordrer meg selv hver gang. Jeg har kroppen til en 16-åring. Få på min alder har samme fysikk, har hun uttalt om kroppen sin tidligere.

Mens andre «Skal vi danse»-deltakere kanskje synes det er tøft å trene hver dag, så synes den svenske Hollywoodfruen faktisk at det blir litt for lite trening.

Opptatt
- Vi trenger mer tid. Jeg vil helst trene fire timer på morgenen og fire timer på kvelden. Men det kan ikke Glenn. Så det blir til at vi kun trener 3-4 timer hver dag, sier Anka til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Akkurat nå får jeg ikke så mye tid til å trene på egen hånd. Fordi jeg er så opptatt med pressen om dagen, intervjuer og sånt. Men med en gang jeg får litt ekstra tid, så løper jeg av gårde og trener med en gang, sier hun.

Anna Anka - som er et av de store trekkplastrene i årets «Skal vi danse», var misfornøyd med forrige ukes dans, men tangoen var hun strålende fornøyd med.

Klager ikke
- Denne uken gikk det mye bedre enn forrige gang. Nå trivdes Anna Anka. Det er jo klart, jeg fikk jo forføre denne unge, kjekke mannen.

- Stemningen i denne dansen passer bedre til naturen til Anna Anka , skyter dansepartner Glenn Jørgen Sandaker inn.

Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker danset tango til «Alle vet jo det» av Kari Bremnes, og fikk 33 poeng av dommerne. Dette ga dem en delt andreplass på dommernes poengliste.

Som det tidligere ble kjent har Anna Anka danset med ribbensbrudd.

- Jeg kan ikke tenke så mye på det brukne ribbeinet. Det er jo som det er. Vi må jobbe rundt det. Det er forskjellige løft og sånne ting vi ikke kan gjøre. Men jeg er ikke en person som bruker tid på å klage.

Se flere bilder fra lørdagens «Skal vi danse» her:

4583

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!