Foto: Josefsen, Jon-Michael (Scanpix)

Vil kjøpe modellbaby

Jan Thomas (43) og Christopher Mørch Husby (20) gir ikke opp barneplanene.

Publisert

(SIDE2:) - Hvis verden er full av regler som gjør det vanskelig for oss å adoptere, noe det ser ut til, vil vi oppsøke en klinikk hvor man kan velge egg fra modeller og ta den vi synes ser aller best ut, sier stylist og programleder Jan Thomas Mørch Husby til VG.

Han forklarer at man får egget fra kvinnen og så har klinikken et arsenal av surrogatmødre som bærer fram barnet. Det koster cirka en million kroner, opplyser Jan Thomas.

Stylisten sier at deres plan kan høres kynisk ut, men understreker at man på disse klinikkene får oversikt over modellens genetiske bakgrunn og familiehistorie.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Stoppet av regler
Selv om paret er klare for å bli foreldre, sier de at de skal vente et par år før de får barn.

Det er ingen norsk lov som forbyr par å bruke surrogat i utlandet, skriver VG.

Tidligere har Jan Thomas innrømmet at han ønsker å adoptere. Problemet er at Norge ikke har noe samarbeid med andre land som tillater homofile å adoptere. Alder er også et problem for de to.

Retningslinjene har en øvre aldersgrense på 45 år, og nedre aldersgrense på 25 år. Alderen kan imidlertid fravikes og gjøres unntak på.

Per i dag dette være et problem for Jan Thomas og Christopher som henholdsvis er 43 og 20 år.

Bakgrunn: Får ikke adoptere

Aktuell med TV-serie
Jan Thomas og Christopher er for tiden i Los Angeles i forbindelse med innspillingen av «Ja, vi elsker Hollywood». Serien har premiere på TVNorge onsdag klokken 20.30 denne uken.

Jan Thomas lover oss kvinner som har jobbet seg til penger, ikke bare giftet seg til det.

- Våre damer er karrierekvinner! Her er det Monica Hansen som er mangemillionær fordi hun selv eier rettigheten til bildene sine og det er Tova Borgnine som er milliardær etter å ha bygget opp sitt eget beauty emporium, uttalte Jan Thomas nylig til Side2.

Les mer om serien: Verre enn Anna Anka?

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!