SVINDYR: Hvert år inkluderer Victoria's Secret en såkalt «Fantasy Bra» i sin kolleksjon, verdt en million dollar. I år er det den svenske modellen Elsa Hosk som har fått æren av å presentere kreasjonen på catwalken.
SVINDYR: Hvert år inkluderer Victoria's Secret en såkalt «Fantasy Bra» i sin kolleksjon, verdt en million dollar. I år er det den svenske modellen Elsa Hosk som har fått æren av å presentere kreasjonen på catwalken. Foto: Skjermdump / Instagram

Underholdning

Victoria's Secret avslører årets «Fantasy Bra» - til en verdi av en million dollar

Og den skal bæres av en svenske!

Publisert Oppdatert

Et av høydepunktene hvert år i den gigantiske Victoria's Secret-undertøysvisningen (selvfølgelig foruten hvilke modeller som spankulerer ned catwalken og hvilke artister som opptrer) er hvem som får vise frem årets «Fantasy Bra».

BH-en er det aller dyreste plagget i hele visningen, og er i år verdt en million dollar - eller nesten 8,4 millioner norske kroner. Whoah😬

Ifølge Harper's Bazaar har BH-en mer enn 2100 steiner og tok fire håndverkere over 930 timer å lage. Den er designet av Atelier Swarovski og er følgelig prydet med Swarovski-steiner.

Sent mandag annonserte det verdenskjente merket både hvordan årets «Fantasy Bra» ser ut og hvilken modell som skal bære den.

Sjekk ut snacksy video under:

Den heldige utvalgte repper söta bror - nemlig den svenske modellen Elsa Hosk (29).

Elsa Hosk har jobbet med Victoria's Secret siden 2011, og ble en av merkets offisielle engler i 2015.

Selv er svensken overlykkelig over at valget falt på henne. På sin Instagram-konto skriver hun mandag kveld:

«Uten tvil den beste bursdagsgaven NOENSINNE!!!!!!! «Fantasy Bra» 2018 😭😍🙈🌟❤️ Denne er for alle som tror på hard jobbing og å gå etter sine villeste drømmer. Takk til Victoria's Secret for å ha gjort min til virkelighet ❣️❣️❣️❣️ Kan ikke vente på å ha på meg en million dollar-BH-en på catwalken under Victoria's Secret-visningen om et par dager!»

Ledsaget av dette bildet:

Vi gratulerer Elsa!

Har du ikke råd til en BH til en million dollar? Fortvil ikke. Victoria's Secret avslørte nemlig nesten samtidig at det kommer en versjon av BH-en til en langt rimeligere pris, som også vil være tilgjengelig for kunder i en limited edition.

Årets undertøysvisning finner sted i New York 8. november, og vil bli vist på TV 2. desember.

View this post on Instagram

Lights , camera, action 🌟 @victoriassecret

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

Bikini on the rocks 🍹

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.