NY KVINNELIG HOVEDROLLE: Victoria Pedretti skal spille mot Penn Badgley.
NY KVINNELIG HOVEDROLLE: Victoria Pedretti skal spille mot Penn Badgley. Foto: Getty images / Kollasje: SIde2

TV-SERIER

Hun har fått hovedrollen i sesong to av hit-serien

Skal spille mot Penn Badgley i «You».

Publisert

Den første sesongen av «You» har blitt sett av over 40 millioner mennesker, iløpet av de første fire ukene den har ligget ute på Netflix. Allerede senere i år er det klar for andre sesong, og nylig ble det kjent at det er Victoria Pedretti som skal spille mot Penn Badgley (Joe Goldberg) i denne sesongen.

Begge karakterene i sorg

Pedretti, som også har vært å se i Netflix-serien «The Haunting of Hill House», skal spille karakteren Love Quinn. En aspirerende kokk som jobber i en high-end matbutikk. Love er, i motsetning til Beck, uinteressert i sosiale medier og selvpromotering og er mer opptatt av å leve et interessant liv, ifølge Entertainment Weekly.

«YOU» ble en viral snakkis etter at den fant veien til Netflix fra Lifetime.. Her er Badgley (Joe) sammen med Elizabeth Lail og Shay Mitchell som hadde sentrale roller i første sesong,
«YOU» ble en viral snakkis etter at den fant veien til Netflix fra Lifetime.. Her er Badgley (Joe) sammen med Elizabeth Lail og Shay Mitchell som hadde sentrale roller i første sesong, Foto: Getty images

Hun går også gjennom en sørgeprosess, og det er gjennom sorgen de begge bærer på at de to finner hverandre. Sesong to vil være satt til Los Angeles.

Serieskaper Sera Gamble forteller at sesong to ikke kommer til å bli en gjentagelse av første sesong, bare med en annen kvinne i hovedrollen.

- Love er en person Joe bare kunne møtt i kjølvannet av det som har skjedd i første sesong. Joe er ikke ute etter kjærlighet nå. Han har hjertesorg, og Love tilbyr ham et vennskap og et annet type forhold, sier Gamble.

I denne sesongen vil vi også få vite mer om barndommen til Joe, som spilles av Badgley.

Har skapt debatt

Badgley vil nok de fleste kjenne igjen fra «Gossip Girl», og han er dermed ikke ukjent med å ha fans svermende over seg. Denne gangen har han derimot ikke lagt skjul på at han synes det hele er ganske forvirrende, ettersom karakteren han spiller ikke akkurat er en kjernekar.

Han har selv benyttet både sosiale og tradisjonelle medier, blant annet NY Times, til å snakke om hvorfor han synes det er problematisk at folk lar seg forføre av «Joe».

Denne problematikken er også noe av det som har motivert ham for å ta fatt på andre sesong.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!