- Vi er jo ikke her for å pule og feste

Allerede i kveld må den første deltakeren sjekke ut av «Paradise Hotel».

Publisert

(SIDE2): Spillet er definitivt i gang.

Splittet gjeng

Mandag denne uka startet årets sesong av «Paradise Hotel» og realityprogrammet har allerede vakt stor oppsikt med blant annet sitater som «- Jeg bruker aldri kondom, jeg ser om jenter har en kjønnssykdom» og  «- Jeg har store pupper og lange vipper, og alt er ekte».

Ti gutter og fem jenter har sjekket inn på hotellet. Den første natta må jentene dele seng med to gutter, men allerede i kveld, episode nummer to, må den første gutten forlate «Paradise Hotel».

DEN HVITE GJENGEN: (f.v.) Jonas, Pierre, Harald, Mads og Kevin.
DEN HVITE GJENGEN: (f.v.) Jonas, Pierre, Harald, Mads og Kevin. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Guttene er delt opp i en «hvit gjeng» og en «svart gjeng», og jentene må bestemme om de vil beholde den hvite eller den svarte gjengen. 

Det skaper splittelser inne på hotellet og nå er det «de svarte» mot «de hvite».

- Vi er de kjekkeste

DEN SVARTE GJENGEN: (f.v.) Fredrik, Christian Fredrik, Christopher, Mathias og Knut-Eirik.
DEN SVARTE GJENGEN: (f.v.) Fredrik, Christian Fredrik, Christopher, Mathias og Knut-Eirik. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Guttene forsøker hardt å sjarmere jentene og den hvite gjengen bestemmer seg for å ta en prat med jentegjengen i håp om å overbevise dem at det er de som bør være igjen på hotellet.

- Vi er jo her for å komme langt, ikke for å pule og feste liksom, sier blant annet Harald da de hvite guttene snakker med jentene.

- Det går an å stole på oss, fortsetter Paradise-deltakeren.

- Vi er jo definitivt de kjekkeste. Og vi er de typiske Paradise-guttene, så jeg tror nok at alle de på det svarte laget på sjekke ut, sier Kevin som også er en del av den hvite guttegjengen. 

Mener de hvite guttene er «cocky»

De svartkledde guttene legger ikke skjul på at de er bekymret for at de hvite guttene har fått bedre kontakt med Paradise-jentene og Christopher fra den svartkledde guttegjengen sier at han forstår ikke hvorfor de hvite guttene er så «cocky».

Han mener de i den svarte gjengen har like bra utseende og har like mye å komme med som de hvitkledde, i tillegg til at de er mer til å stole på. 

Hvem jentene velger og hvilken deltaker som må sjekke ut av hotellet får du svaret på i kveldens episode.

Se «Paradise Hotel» klokken 22:30 på TV 3. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!