Foto: (Scanpix)

- Vi er fortsatt gift!

Anna Anka er innstilt på å kjempe for ekteskapet med Paul.

Publisert

NYDALEN (SIDE2): Anna Anka er i Norge for første gang, og har tatt seg tid til et besøk hos Thomas og Harald i «Senkveld».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Forrige gang hun var på et norsk talkshow, nemlig Skavlan, endte det med krise i ekteskapet.

Jobber med problemene
- Ekteskapet med Paul var bra helt til jeg var på «Skavlan», bekrefter Anna Anka i intervjuet på «Senkveld». Senere har det gått slag i slag med beskyldninger både i den ene og den andre retningen, men den svenske Hollywood-fruen vil ikke høre snakk om at alt håp er ute.

- Vi er fortsatt gift. Det har vært mye skriverier om forholdet vårt i media, noe jeg ikke synes er så moro, men folk er jo interessert i livet til kjendiser, påpeker hun.

- Alle har problemer i ekteskapet en eller annen gang. De som sier de ikke har det, lyver. Jeg lyver ikke, men jeg håper vi kan løse det, sier hun og forteller at hun ennå ikke har satt seg ned med Paul for å snakke om problemene.

Les mer: - «Skavlan» utløste skilsmissen

Anna Anka har vært den siste tiden i Sverige og har opplevd at mange tar kontakt med henne.

- Kvinnene ønsker mest å ta på meg, liksom for å sjekke at jeg er virkelig. Jeg føler meg nesten som et leketøy, ler hun.

Dater ikke
- Jeg får brev hele tiden fra menn. De kjøper champagne og jeg tar det som en kompliment, men jeg er ikke interessert. Jeg ønsker ikke å date, jeg er jo fortsatt gift, understreker hun.

Hun forteller at hun nå ønsker å konsentrere seg om karrieren og merkevarebygging av sitt eget navn. Det er ingen tvil om at det var én spesiell kommentar som virkelig gjorde Anna berømt.

- Om din mann vil at du suger ham om morgen, og du ikke gjør som han vil, så kommer han til å være utro mot deg, uttalte hun freidig i en episode av «Svenske Hollywoodfruer»

Les mer: - Sug din mann

Selv skjønner hun ikke helt hvorfor det ble så mye oppstyr.

- Da vi spilte inn den sekvensen hadde jeg jo snakket i 20 minutter før jeg sa det om suging, og fortsatte å snakke i 20 minutter etterpå, men typisk for TV, så brukte de jo bare det lille klippet. Folk skjønte jo ikke sammenhengen, sier hun.

- Kvinner er ikke slaver
- Men jeg trodde ikke det var noe big deal. Jeg har sett verre ting på TV! Jeg kommer jo ikke med et nytt fenomen, alle gjør det jo, så jeg skjønner ikke hvorfor det ble så store reaksjoner, sier hun undrende.

- Jeg mener jo at det skal gå begge veier. Jeg har aldri sagt at vi kvinner skal være slaver. Hvis mennene ikke tilfredsstiller oss heller, så går jo vi også fra forholdet, utdyper hun.

Hun mener også at folk må innse at slik hun er på TV er ikke slik hun nødvendigvis er i det virkelige liv.

To personligheter
- Jeg håper at folk skjønner at det er et medieskapt bilde slik jeg er på TV. «Svenske Hollywoodfruer» er showbiz, der man må by på seg selv. På privaten er jeg langt mer diskret. Nå ønsker jeg å utvikle meg å vise folk at jeg kan mer enn suging, ler hun.

Nå ønsker hun nemlig å bruke tiden på å bygge seg opp et merkenavn og en karriere. Hun er blant annet klar med et nytt realityshow, der hun i beste Donald Trump-stil skal finne seg en ny assistent.

- Jeg er den beste sjefen! Mange tror at jeg skjeller ut alle mine ansatte, men det er bare slik programmet er klippet. Mine ansatte jobber ikke for småpenger, så da vil jeg at de skal gjøre en god jobb.

- Er du frekk, blir du sparket.

Trivdes med Alex
Sammen med Anna Anka var også Alex Rosén på plass i «Senkveld»-sofaen. Heller ikke han ser noe kontroversielt med Ankas «avsugnings»-kommentar.

- Jeg synes det høres helt greit ut. Det passer seg faktisk, sier han og skoggerler som sedvanlig.

- Det er lenge siden oralsex var tabu, mener han.

Det var et par tilfeller av språkforvirring mellom de to gjestene, og etter programmet var ferdig innspilt, innrømte Anna Anka til Side2 at hun ikke klart å følge med hele tiden.

- Nei jeg forsto ikke alt, ler hun.

- Men det var skikkelig trivelig!

Du kan se Senkveld på TV 2 fredag kl. 22:15.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!