Foto: Jerritt Clark / Contributor/Getty Images

Utroskapsrykter har blusset opp rundt Tristan Thompson og Khloe Kardashian

En rekke medier hevder at NBA-spilleren har vært utro mot realitystjernen ved flere anledninger.

Publisert

Khloe Kardashian (33) venter sitt første barn med NBA-stjernen og Tristan Thompson (27) når som helst. Realitystjernen er gravid med en liten jente og har termin i disse dager. 

Natt til onsdag har det blusset opp flere utroskapsrykter rundt paret. 

Ryktene dreier seg først og fremst rundt at Tristan Thompson skal ha hatt affærer med opptil flere ulike kvinner mens Khloe har vært gravid. 

Hverken Tristan Thompson eller Khloe Kardashian har foreløpig kommentert påstandene

VENTER EN JENTE: Khloe Kardashian venter en liten jente når som helst med kjæresten Tristan Thompson. Basketspileren har fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at han skal ha blitt sett med en annen kvinne på nattklubb. 
VENTER EN JENTE: Khloe Kardashian venter en liten jente når som helst med kjæresten Tristan Thompson. Basketspileren har fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier etter at han skal ha blitt sett med en annen kvinne på nattklubb.  Foto: Splash News (Splash News)

Flere internasjonale medier som TMZ, Daily Mail, Us Weekly og People melder det samme, og påstandene er også toppsak flere steder. 

Daily Mail har publisert en film som skal vise Tristan med en annen kvinne på en VIP-nattklubb i New York forrige lørdag. Ifølge den britiske avisen skal de to ha kysset på nattklubben.

Mens Khloe Kardashian har vært i Cleveland, der de to bor sammen og hun skal føde, var Tristan i New York i forbindelse med en basketkamp. 

Deretter publiserte TMZ og The Shade Room en video som skal vise Tristan mens han angivelig tar med seg en kvinne til hotellet sitt rundt klokken fem om morgenen. 

Kvinnen skal være den samme som han snakket med på klubben.

Deretter postet TMZ en video, angivelig av Tristan Thompson på en hookah-lounge i Washington D.C. med to kvinner i oktober i fjor. 

Videoen er en overvåkningsvideo og skal vise NBA-stjernen kysse en av kvinnene, før den andre kvinnen får ham til å legge hodet sitt mellom brystene hennes og beføler ham. 

Selv om ingen av de involverte foreløpig har adressert ryktene, uttaler en ikke navngitt kilde til People at Tristan Thompson ved flere anledninger har vært utro mot Khloe Kardashian.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!