Foto: (TVNorge)

- Unnskyld, Marit!

Gøril overrasket med taktikk i semifinalen.

Publisert

(SIDE2): Erlend, Mari og Gøril er klare for å kjempe i årets finale av «71° nord».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Overrasket
Det ble Marit Ferstad Martinsen som måtte avslutte eventyret i mandagens episode av «71° nord».

- Jeg trodde Tom sa feil navn, sier Marit til Side2 når vi spør om hennes reaksjon etter utstemningen i kveldens episode.

- Unnskyld Marit, men jeg måtte stemme for min egen del. Jeg kunne ikke gi fra meg en finaleplass, forklarte Gøril til venninnen etter utvelgelsen. Det var ingen tvil om at Marit ble overrasket, men sa hun hadde full forståelse for lagvenninnens avgjørelse.

Bærer ikke nag
Marit forteller til Side2 at hun og Gøril har holdt kontakten etter innspillingen.

- Vi støttet hverandre hele veien. Gøril var den jeg fikk best kontakt med og det er ingen tvil om at jeg håper hun vinner finalen. Videre sier 24-åringen at det å delta i et program som «71° nord» ikke bare er en utfordring for kroppen, men at du også lærer deg å sette pris på ting man kanskje tar for gitt.

- Man lærer seg å sette pris på de små tingene som blant annet myke senger og varm dusj. Og ikke minst savner man selvfølgelig familie og venner, forteller Marit til Side2. Selv om den blide jenta fra Trondheim ble slått ut like før finalen er hun glad for opplevelsen.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg meldte meg på dette programmet, jeg hadde det gjort det samme igjen.

Tøff semifinale
I kveldens episode av TV-Norge programmet «71° nord» måtte deltakerne gjennom en svært så fysisk krevende etappe. De fire semifinalistene Gøril, Mari, Erlend og Marit kjempet mot hverandre som to par. Deltakerne måtte blant annet padle ned Jøkelfjorden og deretter frakte kanoen 600 høydemeter over Øksfjordjøkelen og ned til Øksfjorden hvor kanoturen fortsatte.

- Nå er jeg så irritert over at det går an å drive med noe så dumt når man kunne sittet hjemme og sett på fotball, sa Erlend under den tøffe fjellturen.

- Det er ingen tvil om at semifinalene i «71° nord» er svært fysisk krevende, men det kan også være meget tøft psykisk, sa programleder Tom Stiansen under kveldens utstemning.

71° Nord ser du på TVNorge mandager 20.30

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!