Undersøkelse: Nordmenn ønsker å date mer i 2018

Hele 75 prosent ser etter noe langsiktig.

Publisert

2018 kan bli et spennende år for deg som leter etter sin potensielle kjæreste i 2018. I følge datingsiden Match er 5. februar den mest populære datoen for å melde seg inn på datingside. Det er vel litt av en høysesong.

- Vinteren er den heteste perioden for nettdating. Med nytt år og valentinsdagen rett rundt hjørnet er sjansen ekstra stor for å finne seg en kjæreste, sier Matchs sin nordiske marketing manager i en pressemelding. 

Les også: Undersøkelse: Norske menn ønsker seg mer romantikk og sex i 2018

Det virker som at de fleste også har tenkt til å date mer i år enn de gjorde i 2018. I følge en undersøkelse utført av datingappen Happn, viser at 6 av 10 single planlegger å date mer i 2018. Undersøkelsen viser at det er flest menn som blir mest ivrig på datingfronten. Hele 66 prosent av dem ønsker å date enda mer enn før, i forhold til 59 prosent av kvinnene.

Selv om de fleste kun vil treffe nye mennesker er det likevel mange som er langt mer interessert i noe seriøst. Hele 75 prosent er ute etter noe langsiktig.

Les også: 8 ting menn gjør som kvinner synes er turn-off

Claire Certain, som er Head Of Trends I Happn, forklarer i en pressemelding at nordmenn nettdater mer enn noensinne og at interessen rundt for datingappen er høyere enn før. Likevel er det en oppfatning om at nettdating er useriøst.

- Men vår undersøkelse viser at det som single faktisk er ute etter, er en mulighet til bli kjent med nye mennesker og finne kjærligheten, sier Claire i pressemeldingen fra Happn. 

Les også: Det finnes 6 forskjellige typer nettromantikk. Har du hørt om dem?

Les også: 12 tegn på at du dater altfor mye

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!