UGANDA: Ekteparet Kanye West og Kim Kardashian West har vært på offisielt besøk hos presidenten i Uganda.
UGANDA: Ekteparet Kanye West og Kim Kardashian West har vært på offisielt besøk hos presidenten i Uganda. Foto: Getty Images

KJENDIS

Ugandas president spurte Kim Kardashian om det «alle» lurer på

Var ikke helt klar over hvem som skulle komme på besøk.

Publisert

Kanye West og Kim Kardashian er denne uken i Uganda. Her har de blant annet hatt møter med president Yowei Museveni.

Kim Kardashian er kanskje verdens mest berømte tv-personlighet, men nå hevdes det at Museveni – som har vært president siden 1986, ikke var helt oppdatert om hvem som skulle komme på besøk.

- Presidenten spurte Kim hvorfor hun måtte dra tidlig, og hun svarte at hun måtte tilbake til jobb. Han spurte henne så hva hun drev med, og Kim svarte på en svært høflig måte at hun var opptatt med å spille inn en TV-serie, sier en kilde til People. LOL, skriver Cosmopolitan, og legger til at det nok er mange amerikanere som lurer på det samme.

I løpet av Kardashians mange år i rampelyset har det nemlig blitt hevdet at Kardashian er blitt kjent bare ved å gjøre, vel, ingenting. De senere årene har hun derimot bevist at hun er en forretningskvinne av rang, og at hun ikke er blant verdens mest kjente (og rikeste) kvinner uten grunn.

Dermed vil nok mange mene at hun har motbevist kritikerne.

På Twitter skrev Museveni at han hadde hatt «fruktbare» diskusjoner med kjendisparet.

- Jeg ønsker underhuldningsstjernene Kanye West og Kim Kardashian velkommen til Uganda. Jeg hadde fruktbare diskusjoner med duoen om hvordan vi skal promotere Uganda som turismål, samt landets kunst. Jeg takket Kanye for de hvite seakersene. Nyt Uganda. Det er Afrikas perle.

Paret, som har reist dit sammen med datteren North, har møtt kritikk for besøket med presidenten, blant annet på grunn av hans kjente motstand mot homofili.

West er ikke ukjent med å støtte, og møte, kontroversielle figurer, og er også en ihuga fan av Donald Trump.

Under parets møte med presidenten overrakte de ham ett par av sangerens populære Yeezy-sneakers, som de begge to hadde signert. I retur fikk de to ugandiske navn; Kantesigye og Kemigisha.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!