- Tydelig at det er gæærne folk som speller og en gæærn mann som synger

Sjekk ny video fra OnklP & De Fjerne Slektningene.

Publisert

(SIDE2): OnklP & De fjerne Slektningene har rølpet radiolistene med låta «Ponderosa», og onsdag slipper de video til «Gæærn». Neste oppvarming i singel-form er «Myk Landing», som slippes om to dager, før album slippes 16. mai.

Videoen «Gæærn» ser du øverst i artikkelen - og under får du bittelitt fra OnklP om hva fremtiden bringer. Vil du se dem live, spiller de sammen med Oslo Ess på Rockefeller i Oslo lørdag.

Du og de fjerne slektningene har hatt stor suksess – så du for deg at Norge var klar for dere?

- Med den line-upen vi har, og det materialet vi sitter på, så var vi ganske sikre på at NOEN i Norge var klar for oss, men responsen har selvfølgelig vært overveldende, og det kan til tider se ut som hele landet er en gæærn gjeng iført slekta-skjorte..

Foto: (Universal)

Ny video på b-singel. Hva kan du si om Gæærn som ikke nødvendigvis folk forstår bare av å høre på den?

- Det som ikke blir sagt på låta er at den finnes på 7-tommer hvit vinyl, på baksiden av Panderosa-singelen! Ellers så er det ganske tydelig at det er gæærne folk som speller og en gæærn mann som synger. Låta ble til svært sent en hard natt.

OnklP & De Fjerne Slektningene

"Bak i en røykfull nightliner, et sted mellom Zurick og København, oppsto ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene. Et vellykket samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess gav gutta smaken på å skape mer musikk og røverhistorier. Med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy (Turboneger), bassist/vokalist Knut Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist/vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper OnklP var lineupen komplett. Slekta leverer en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock-elementer som ikke har blitt gjort før. Temaer som kjærlighet, dop, død og en liten anelse håp rullet sammen til en tjukk sigar og røyka på bakrommet.

OnklP & De Fjerne Slektningene

Norges farligste boyband!"

Plata slippes i mai – hva kan vi forvente oss da, ut fra de låtene som allerede er sluppet?

- Vi har et sjukt variert album, har noe for de mest hardbarka raplyttere til de mest beinharde punkrockers, og til alle i mellom. Alle slags sjangere har sneket seg innom dette mesterverket.

Og til sist - hvor har du gjemt Jaa9?

Jaa9 har jeg ikke gjemt noe sted, han er involvert i prosjektet på flere låter, og andre aspekter av fanskapen, og vi gjør det vi alltid har gjort parallelt med dette, med ny plate in the works.

Ikke få shiten forvrengt!
Bang bang slekta gang!
Myk landing 4. April!

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.