Triana rasende på Paradise Hotel-deltaker

Ga Labi en overhøvling etter finalen. Se video.

Publisert

(SIDE2): Årets Paradise Hotel-finale er den mest spennende i løpet av de seks sesongene som har vært. Og det var tydelig mye spenning blant deltakerne, som den siste tiden har gruppert seg veldig, da Aurora og Nico sto i troskapstesten.

LES også: - Hun er den falskeste bitchen her inne

Da det ble klart at Aurora hadde vunnet på målstreken – hun og Nico slapp kula nesten likt under troskapstesten - gikk det en kule varmt også for enkelte av de andre deltakerne. Blant dem Labi.

- Slapp av!

Da programleder Triana kommentere at han ikke virket å være så blid over at Aurora stakk av med pengepremien, svarer han ganske surt.

- Det klikker for meg. Først og frem så fortjener Nico det så mye mer, han har spilt et ærlig spill, og så ser du hvor fake den bitchen er …

Han kommer ikke særlig langt i utskjellingen, før Triana bryter av og ber han slappe av.

- Hey, hey, hey! Slapp av! Han kastet jo kula samtidig, vi måtte avgjøre dette ved å se gjennom filmen for det var så likt. Hvorfor er hun en dårligere person enn han da? Jeg forstår ikke hva problemet er! Jeg forstår dere har hatt deres fight inne på hotellet, men nå har folk skværet opp, begynner en tydelig irritert Triana.

Alt Paradise-programlederen sier kan du se i videoen øverst i artikkelen.

Aurora Gude vant altså, mens Nicoal Bennis måtte se seg slått på målstreken. De kom til finalen, etter at juryen - bestående av tidligere deltakere fra årets sesong - stemte dem frem foran Mats og Lene Angelica.

Populær programleder

Triana har ledet alle de seks sesongene som har vært av Paradise Hotel så langt, og tilbringer altså hvert år et par måneder i Mexico på nyåret mens innspillingen foregår.

Vi møtte den mørke skjønnheten, der hun fortalte hvordan det er å være borte fra Norge, familie og kjærste - og hvordan hun får tiden til å gå.

LES mer her: - Jeg kommer hjem i bedre form enn det jeg var da jeg dro

FIANALEN er avgjort.
FIANALEN er avgjort.

Flere saker fra årets Paradise Hotel kan du sjekke ut her:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!