LYKKELIGE: Paret venter barn våren 2019.
LYKKELIGE: Paret venter barn våren 2019. Foto: Getty Images

Underholdning

Tre ganger Meghan har vist frem babymagen

Meghan får stadig en synligere kul.

Publisert

Den 15.oktber kom meldingen de fleste briter hadde foventet og gledet seg til etter stadige spekulasjoner den siste tiden: En familieforøkelse står på trappene hos prinseparet Harry (34) og Meghan (37).

Det er to tilfeller av blå kjoler som satte i gang spekulasjonene. Den 6. september deltok Meghan og Harry på minnekonserten «100 Days Of Peace» i London. I den forbindelse begynte vi å spekulere, og ingen kunne si om det var kjolen som var laget sånn eller om det faktisk var en liten en på vei. På dette tidspunktet var Meghan altså gravid, men det var enda ikke offentliggjort.

PÅ KONSERT MED «MAGE»: Dette bildet er tatt før graviditeten ble offentliggjort.
PÅ KONSERT MED «MAGE»: Dette bildet er tatt før graviditeten ble offentliggjort. Foto: Getty Images

Det andre «blå» tilfellet, som også sørget for at Twitter gikk varm, var etter prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank bryllup den 12.oktober , da Meghan viste seg i en mørkeblå ultrakonservativ kjole fra Givenchy, med en matchende kåpe som hun ikke tok av i kirken. Det fikk folk til å bli svært mistenksomme, og Meghan fikk enda mer oppmerksomhet enn bruden. Men fortsatt var det ikke kommet noen melding som bekreftet det alle «visste», fordi de ikke ville kuppe bryllupet til prinsessen. Spør du oss, gjorde hun det likevel.

LES MER: Meghan og Harry venter barn

MED SVIGERFAMILIEN: Meghan holder på håret, og vi kan se at kåpeglippen avslører en bitteliten mage.
MED SVIGERFAMILIEN: Meghan holder på håret, og vi kan se at kåpeglippen avslører en bitteliten mage. Foto: Getty Images

Nylig var paret på en rundreise i Australia. Rett før de landet den 15.oktober, slapp Kensington Palace nyheten, og det alle hadde spekulert i så lenge, ble endelig bekreftet. Under dette besøket kunne vi se Meghans bittelille babybump flere ganger, men vi velger å trekke frem et bilde tatt nylig, hvor hun og Harry deltok på «The Royal Variety Performance 2018» på London Palladium. Her dukket hun opp i en glitrende sort og hvit overdel, med matchende sort skjørt. Det er helt tydelig at det er en liten en på vei.

HÅNDEN PÅ MAGEN OG TOMMELEN OPP: Det er lykkelige tider i det britiske kongehuset.
HÅNDEN PÅ MAGEN OG TOMMELEN OPP: Det er lykkelige tider i det britiske kongehuset. Foto: Getty Images