LITT ANNEN STIL: Det har i årevis sirkulert rykter om at prins Charles ikke er den biologiske faren til prins Harry. Men med skjegg og et litt skjevt smil er ikke prins Charles så ulik hvordan prins Harry ser ut i dag. Her fra Badminton Horse Trials i 1976.
LITT ANNEN STIL: Det har i årevis sirkulert rykter om at prins Charles ikke er den biologiske faren til prins Harry. Men med skjegg og et litt skjevt smil er ikke prins Charles så ulik hvordan prins Harry ser ut i dag. Her fra Badminton Horse Trials i 1976. Foto: Serge Lemoine / Samir Hussein / Her Og Nå

Forfulgt av rykter siden barndommen

Charles er prins Harrys far

I årevis gikk ryktene om at prins Harrys biologiske far var Dianas rødhårede elsker James Hewitt. Nå tilbakeviser både Hewitt og Dianas butler påstandene.

Publisert Oppdatert

I 1995 innrømmet avdøde Diana i et TV-intervju at hun hadde vært utro med sin rideinstruktør James Hewitt (60).

Det var ett år etter at eksmannen prins Charles (69) hadde krøpet til korset og fortalt at han hadde vært utro med ungdomskjæresten Camilla Parker Bowles.

Forholdet til det rødhårede rideinstruktøren skal ha vart i fem år. Og det er nettopp Hewitts hårfarge som i flere tiår har skapt massive rykter om hvem som egentlig er den biologiske faren til prins Harry (33).

Den nygifte prinsen er kjent for sin røde manke – og de siste årene også for sitt matchende, røde skjegg.

Mange mente at Harry lignet mye mer på ridetreneren enn på prins Charles, og ryktene gikk i årevis.

I 1976 hadde også prins Charles valgt å gå for helskjegg. Han var noen få år yngre enn det Harry er nå, men disse bildene viser at de to ligner på hverandre.

Selv om Charles var kjent for sitt ravnsvarte hår, viser bildet at han har et litt rødlig skjær i skjegget sitt.

Og noe ryktemakerne alltid unnlot å fortelle, er at selv om Diana var blond, er både broren Charles og søstrene Sarah og Jane alle rødhårede.

Avviser ryktene

James Hewitt har flere ganger avvist at han er Harrys pappa. I 2002 snakket han ut til avisen Sunday Mirror.

– Det er egentlig ingen som helst mulighet i verden for at jeg er Harrys pappa. Jeg kan absolutt forsikre deg om at jeg ikke er det. Riktignok ligner hans røde hår på mitt, og folk sier at vi ser like ut. Jeg har aldri støttet disse sammenligningene, og selv om jeg var sammen med Diana en lang stund, må jeg understreke en gang for alle at jeg ikke er Harrys far. Da jeg møtte Diana, var han allerede en smårolling.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge kan du få med deg alt du vil vite om de kongelige. Helt konge er også tilgjengelig på iTunes.

I fjor måtte han nok en gang avvise farskapet.

– Nei, det er jeg ikke. Det selger aviser. Dette er sannsynligvis verst for Harry, stakkars fyr, sa han i et intervju med Channel Seven's Sunday Night.

Kun to måneder etter intervjuet fikk den tidligere krigsveteranen både slag og hjerteinfarkt. Nå er han utskrevet fra sykehuset og bor han sammen med moren sin.

- Kjente ikke James Hewitt da Harry ble født

Tidligere i år avviste også Dianas tidligere butler Paul Burrell (59) at Hewitt kunne være faren. Da han var med på et australsk realityprogram, ble han spurt om farskapet.

– Diana kjente ikke James Hewitt da Harry ble født. Hun hadde ikke møtt James ennå, fortalte Burrell, og forklarer at Harry må ha blitt unnfanget rundt juletider i 1983 siden han er født 15. september 1984. Diana møtte ikke James før sommeren 1986.

– Jeg har aldri hørt noen i kongefamilien diskuterte om James Hewitt var Harrys far fordi vi kjente sannheten. Det var noe som bare var blitt funnet på. Det var kun fordi Harry hadde rødt hår, men alle i Spencer-familien har rødt hår, i fortalte butleren til avisen The Mirror i fjor.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.