Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Thomas Hayes får sin egen TV-serie

Thomas Hayes, kjent som William i Skam, får sin egen TV-serie til våren. – Det blir noen ganske drøye scener, lover programdirektøren i MTG TV.

Publisert

Allerede har Hayes fått prøve seg i MTGs dramaproduksjon Elven. Nå melder Kampanje at den unge skuespilleren får fornyet tillit i en ny fjernsynsserie, som skal ligge tett på humorserier som Helt perfekt med Thomas Giertsen og den danske originalen Klovn.

– Hvorfor er dere så glad i Thomas Hayes i MTG?

– Først og fremst var det ideen til denne serien som vi likte. Den tar utgangspunkt at mediebransjen lager over night-kjendiser for en dag til enn annen. Hva skjer når du får én million følgere på Instagram? Denne serien tar utgangspunkt i hva som kunne skje, sier Programdirektør i MTG TV, Andreas Bakka Hjertø, til Kampanje.

Les også: Thomas Hayes satser ikke på DJ-karrieren

Han beskriver den kommende serien som «100 prosent fiksjon». men at karakterene i serien står svært nær skuespillerne som privatpersoner. På direkte spørsmål om hva seerne har i vente, lover Bakka Hjertø:

– Ja, det blir noen ganske drøye scener.

Tirsdag kveld presenterte MTG vårprogrammet for 2018. 

TV3 vil også by på krim når kalenderen viser 2018: Serien «Rekyl» tar oss med til Oslos underverden og i rollene stiller Odin Waage, Silje Torp, Petronella Barker, Inga Ibsdottir Lillaas, Jesper Malm, Duc Mai-The og Kyrre Hellum, fremgår det av pressemeldingen.

Allianseserien «Paradise Hotel» holder koken og når nå sesong 10 – mens «Love Island» stiller som konkurrent i dette segmentet.

Videre fremgår det at Ari Behn vil dukke opp på skjermene i en dokumentar.

«Ari Behn, som har lagt et turbulent år bak seg, ble fulgt av dokumentarfilmcrewet i både i opp- og nedturer. Hvem er egentlig Ari bak masken? I denne dokumentaren får vi et innblikk i Aris ikke helt A4-liv», skriver kanalen. 

Av velkjente serier på kanalen som ruller videre merker vi oss OSL 24-7, Luksusfellen» og Boligjakten.

Les også: William er tilbake i Skam

Og denne: Thomas Hayes er aktuell i ny kortfilm om klimaforandringer

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.