BAK KULISSENE: Vi får se mer rundt hva som skjedde behind the scenes i utroskapssaken mellom Khloe Kardashian, Tristan Thompson og Jordyn Woods i sesongfinalen av Keeping Up With The Kardashians.
BAK KULISSENE: Vi får se mer rundt hva som skjedde behind the scenes i utroskapssaken mellom Khloe Kardashian, Tristan Thompson og Jordyn Woods i sesongfinalen av Keeping Up With The Kardashians. Foto: Skjermdump / E!

Underholdning

Kim Kardashian om utroskapsskandalen i familiens realityshow: - Skulle ønske dette hadde gått på TV tidligere

The Kardashians deler sin del av historien om hvordan de opplevde utroskapsskandalen mellom Tristan Thompson og Jordyn Woods.

Publisert Oppdatert

Fire måneder etter at utroskapsskandalen mellom Jordyn Woods (21) og Tristan Thompson (28) ble kjent, er hendelsene temaet i «Keeping Up With The Kardashians».

I den nye episoden, som ble tilgjengelig i Norge natt til mandag, får vi bli med bak kulissene i en av årets hittil aller mest omtalte kjendisskandaler.

Khloe Kardashians (34) brudd med barnefar og NBA-stjerne Tristan Thompson (28) tidligere i år skapte overskrifter verden over, da det ble kjent at Tristan og Kylie Jenners bestevenn, Jordyn Woods (21), hadde kysset etter en hjemmefest i Los Angeles søndag 17. februar.

- Ukomfortabelt å gjenopplive

Kim Kardashian (38) skrev på Twitter natt til søndag at hun skulle ønske de fikk sjansen til å vise episoden tidligere:

«Selv om det er ukomfortabelt å gjenoppleve dette nok en gang, har vi vært så åpne med alt i livene våre fra å føde, ekteskap, skilsmisser, de gode og dårlige dagene og dessverre er dette sannheten om hva vi gikk gjennom og jeg skulle ønske det hadde gått på TV tidligere», tvitrer hun.

Jordyn Woods har så langt ikke adressert episoden på hverken Instagram eller Twitter. Khloe Kardashian har heller ikke kommentert episoden direkte.

Jordyn Woods benektet i etterkant av hendelsene på festen at hun har hatt et romantisk forhold til Tristan Thompson, men innrømmet likevel at de kysset i talkshowet «Red Table Talk». Hun sa hun likevel ikke tok skylden for å ha ødelagt forholdet mellom Khloe og barnefaren.

Det er ikke første gang Tristan Thompson har vært utro mot Khloe Kardashian. Han ble også tatt på fersken med opp til flere andre kvinner mens hun gikk gravid med datteren deres True (1) i april 2018.

- Tenkte ikke på meg

I et klipp rett etter at familien har fått vite hva som skjedde på den mye omtalte kjendisfesten, sier Khloe Kardashian:

- Jordyn tenkte ikke på meg, hun tenkte ikke på Kylie - for dette skaper avstand mellom henne og Kylie - hun tenkte ikke på datteren min og hun tenkte ikke på Tristan. Tristan tenker ikke, eller, samme det.

- Jeg ringte henne og hun sa egentlig ikke noe, hun bare gråt hele tiden, og jeg sa til henne: «Jeg er redd for deg nå. Jeg vedder på at du kan våkne dagen derpå med et smil om munnen», sier Kylie Jenner.

Se YouTube-video fra episoden under:

Vi får også se et klipp av hvordan Kim Kardashian fikk vite om hendelsene. Neste uke er det klart for sesongfinale av den populære realityserien.

«Keeping Up With The Kardashians» er tilgjengelig på TV 2 Sumo og Hayu i Norge.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!