PIFFER OPP SEXLIVET: En vibrator kan gjøre susen for et labert sexliv. Det Nye-redaksjonen har testet fire av dem.
PIFFER OPP SEXLIVET: En vibrator kan gjøre susen for et labert sexliv. Det Nye-redaksjonen har testet fire av dem. Foto: Illustrasjonsfoto/Westend61/Getty Images

Sexleketøy

Den lille vibratortesten:
- Litt for kraftige

En vibrator kan gjøre susen i senga - enten med en partner eller uten. Vi har testet fire populære sexleketøy.

Publisert Oppdatert

Yrja tester:

Jopen Callie - Vibrating Dual Massager

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Det føltes godt, men kanskje litt voldsomt. Da det er to motorer synes jeg vibrasjonene ble litt for kraftige.

Innfridde den forventingene?

– Selv om man kunne velge mellom ulike pulseringsrytmer så var ikke styrken et valg. Jeg savnet også den varmefølelsen, og skulle heller hatt det i tillegg til svakere vibreringer. Da hadde den vært perfekt. Men, jeg fikk orgasme, og det er vel det viktigste?

Var den enkel i bruk?

– Den var relativt enkel å bruke, og det var, som det står på pakken, kun å trykke én gang for hver nye vibrering. Da det er 7 ulike vibreringer, kan den virke litt komplisert i starten, så man må prøve seg litt frem helt til man finner ut hva man liker.

Les også: Dette er sexleketøyene som selger best

Christina tester:

Womanizer Starlet Fuchsia

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Den ser veldig annerledes ut enn en vanlig klitorisvibrator, følelsen derimot er ikke så ulik - bare litt mer intens og kanskje litt «dypere» stimuli? It’s a yes from me.

Innfridde den forventningene?

– Siden denne har en ny og annerledes teknologi med trykkbølger istedenfor vibrasjon, forventet jeg det skulle føles veldig ulikt klassisk vibrering! Så ulikt var det ikke.

Var den enkel i bruk?

– Den har bare én knapp å forholde seg til og er kun beregnet for klitoris. Den var derfor veldig lett å håndtere, samtidig var det enkelt å justere intensiteten under bruk.

Les også: 20 ting du ikke visste om sexleketøy

Kelly tester:

Touch Of Velvet

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Det. Var. Digg. Jeg var kanskje litt lett dømmende og tenkte at siden den var så liten så kom det ikke til å være så mye kraft i den, men som navnet tilsier var den silkemyke lille knerten både kraftig i bruk og ga komfortable vibrasjoner uten å bli for hissig.

Innfridde den forventningene?

– Ved at den fikk meg til å komme? Absolutt. Den var liten søt og rosa. Som selvfølgelig er favorittfargen til en med krøller.

Var den enkel i bruk?

– Ja, den var veldig enkel i bruk. Én knapp som styrer 10 forskjellige vibrasjonshastigheter. Bonus for at det det står 100% vanntett!

Bahare tester:

We-Vibe

Foto: Produsenten

Hvordan føltes det?

– Jeg er hekta! Trenger jeg si mer?

Innfridde den forventningene?

– Vibratoren er to-delt, slik at den minste delen skal plasseres inn i skjeden og brukes samtidig som den store delen som går på klitoris under samleie. Dette var litt utfordrende å få til samtidig, men kanskje man bare må gi det litt trening!

Var den enkel i bruk?

– Det var lett å skifte mellom de ulike vibrasjonene. I tillegg følger det også med en app hvor du kan lage dine egne vibrasjonsrytmer, og du kan til og med legge til musikk den kan vibrere i takt til. En morsom bonus for begge parter! Selv om det var vanskelig å bruke begge delene på en gang, kan du heldigvis brette den ut slik at den ene delen blir et håndtak, og den ene delen gjør susen i seg selv, så jeg vet ikke om jeg hadde hatt bruk for den andre delen uansett!

(Vibratorene er tilsendt redaksjonen av Kondomeriet)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!