Rampelyset: Ariana Grande er vant med å eksponere seg, men var uheldig da hun delte sin nye tatovering.
Rampelyset: Ariana Grande er vant med å eksponere seg, men var uheldig da hun delte sin nye tatovering. Foto: Getty Images

Kjendis

Ariana Grande uheldig med ny tatovering

Popstjernen gikk på den klassiske smellen

Publisert

I en verden som går litt for fort, der alt publiseres momentant, så var det Ariana Grande som ble brent av det i går. Hun delte nemlig på Instastory at hun hadde fått en ny tatovering i håndflaten som skulle bety "7 Rings" på Kanji som er et japansk skriftspråk basert på kinesisk. Seerne som var stødig i japansk skriftspråk poengterte ganske kjapt at det rett og slett sto "BBQ grill".

Kanji: Den originale tatoveringen som ikke ble helt riktig.
Kanji: Den originale tatoveringen som ikke ble helt riktig. Foto: Instagram / Ariana Grande

Grillet av fansen

Det viser seg at selv en rik popstjerne kan gå på et klassisk "Grandca"-uhell ved å få en tatovering som betyr noe helt annet enn hva som var meningen. Fansen sendte inn utalling meldinger til Ariana om at det var en "schichinrin" som er en liten grill. Ikke "7 Rings" eller syv bånd som var den opprinnelige ideen til Grande etter at den nye tatoveringen skulle være en hyllest til at hennes nye låt "7 Rings" havnet på første plass på den amerikanske hitlisten.

Vanskelig tid

2018 var definitivt et turbulent år for Ariana Grande. Selv om hun toppet hitlistene over hele verden. Bydde året på to brudd der den det ene bruddet endte i at Grande og Pete Davidson brøt forlovelsen etter bare noen måneder. Det samme året døde ekskjæresten Mac Miller som hun var sammen med i tre år, bare noen måneder etter bruddet. Han omkom av en overdose.

Karrieren i kontrast med privatlivet

Da hun i desember 2018 mottok prisen "Woman of the year" under 'Billboard Women in Music' sa hun at 2018 var et vanskelig år da det hadde vært karrieremessig et av de mest suksessfulle, mens personlig hadde det vært et av de verste. "Mange ser nok på noen i min posisjon som artist at jeg er på topp, og at jeg har alt på plass, men når det kommer til privatlivet så har jeg ikke en anelse om hva jeg gjør på", sa hun under talen.

Tatoveringer: Ariana Grande har mange små tatoveringer spredt rundt på kroppen.
Tatoveringer: Ariana Grande har mange små tatoveringer spredt rundt på kroppen. Foto: Getty Images

Skrivefeilen ble rettet opp

En av grunnene ifølge Grande selv var at skrivefeilen var et resultat av at de måtte korte ned på tatoveringen fordi den ble for vond å fullføre. Etter fansens reaksjon valgte hun likevel å få en lege til å bedøve ned området slik at de kunne fortsette for å rette opp i feilen. På Instastory skrev hun "Hvil i fred lille kullgrill. Savner deg, mann. Jeg likte deg faktisk ganske godt".

Måtte bedøvelse til: Den ble rettet opp i så godt som de kunne.
Måtte bedøvelse til: Den ble rettet opp i så godt som de kunne. Foto: Instagram / Ariana Grande

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!