Foto: Skjermdump / Twitter

Viral

Folk på Twitter går bananas over snedig synsbedrag

Skjønner du hva som skjer her?😱

Publisert

Stadig vekk finner oppfinnsomme folk på Twitter opp nye måter å forbløffe folk på internett.

Nå har en video av Twitter-brukeren @kay_dera, som tilsynelatende ser ut til å presse den ene hånden gjennom den andre, viralt. I videoen kan man se henne folde den ene hånden over den andre før det ser ut som at den ene hånden trenger gjennom hånden i front.

Sjekk det ut, og gjør deg klar for skikkelig mindf*ck under:

I et intervju med Insider sier Chidera Kemakolam, som er hennes egentlige navn, at hun ikke kom opp med ideen selv.

- Jeg bare så det på Instagram og syntes det var kult. Så la jeg det ut på Twitter og tenkte egentlig ikke på at det skulle bli så viralt.

I skrivende stund har videoen nesten 3,4 millioner visninger.

I Side2 digger vi synsbedrag og optiske illusjoner, og kunne rett og slett ikke la sjansen gå i fra oss til å lære folk et kult trylletriks vi tipper blir en slager på byen hvis du er rask på avtrekkeren og kjapp i fingrene.

Responsen på Twitter har nemlig vært enorm, og mange har delt bilder av seg selv mens de prøver å gjenskape det fiffige trikset.

Bare sjekk ut noen av forsøkene:

Midt oppe i det hele fant vi også en kar som viser deg akkurat hvordan du kan få det til selv, i slow motion. Dette var etter at mange hadde uttrykt sin forvirring.

Kort fortalt: Du knytter den ene hånden over den andre, og lynkjapt knytter du hånden foran samtidig som du åpner hånden bak. Gjør du dette raskt nok, kan det se ut som at den bakerste hånden «går gjennom» hånden i front.

*Noterer nytt partytriks for å bli festens midtpunkt i helgen*

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!