Foto: NTB Scanpix/TV2 pressebilde/Montasje Side2

Synes ekskjæresten er en klovn

Ikke alle vil tilbringe en het natt med Petter Pilgaard.

Publisert

Få hadde kanskje regnet med at responsen for å få oppleve en het natt med Petter Pilgaard ville være så massiv som den ble. Radioverten loddet nemlig ut seg selv under en sending på «Morgenshowet» på radiokanalen NRJ, og hele hundre jenter meldte seg på for å bli bedre kjent med realitykjendisen.

Pilgaards eksforlovede, Marit Haugersveen, sier til nettstedet at hun synes det er tragisk at den tidligere «Paradis Hotel»-vinneren går så langt for å treffe jenter.

– Det er synd at han må gå så langt for å få seg noe. Men han er jo en klovn. Han får bare styre på, sier Mari til Seher.no.

Misfornøyd med sexlivet

Det var i forbindelse med en undersøkelse der seks av ti jenter sa seg misfornøyde med sexlivet at gladgutten gjorde seg klar for tjeneste.

– Jeg tenker at jeg har lyst til å tilby meg selv for å få opp snittet. Jeg vil vise én eller flere damer med dårlig erfaring at de faktisk kan få en god erfaring, sa Pilgaard under sendingen i april.

Hundre damer meldte seg altså på «konkurransen» via kanalens hjemmesider, og tidligere i dag var bærumsgutten på date med den heldige vinneren. Til Dagbladet forteller han at det gikk overraskende bra.

– Hun er veldig sjarmerende, og vi har en god kjemi. Hun er mye dypere enn hva jeg hadde regnet med, med tanke på utgangspunktet i denne konkurransen.

Vinneren og Pilgaard møttes på et hotell i Oslo. Her vil de få full spabehandling, før stevnemøtet fortsetter på et hotellrom. Programlederen understreker at det er helt opp til vinneren om det skal bli noe mer enn bare spa og middag.

– Hun skal selv få bestemme hva hun vil gjennomføre og ikke, men om hun skulle bestemme seg for å ta den helt ut er jeg klar. Jeg har vært i krigen før, og har ikke prestasjonsangst for å si det sånn, sier han til Dagbladet.

Forlovelse brutt

Petter Pilgaard ble rikskjendis etter han stakk av med seieren i «Paradise Hotel» i 2009. Det var under innspillingen av realityprogrammet at han traff Haugersveen, som arbeidet som stylist for programleder Triana Iglesias.

Etter den tid slapp paret TV-kameraene tett innpå seg i realityserien «Petter elsker Mari», som fulgte dem i opp – og nedturer.

I mai 2012 sprakk nyheten om at det var slutt, og paret som hadde forlovet seg i 2011, flyttet hver til sitt.

Etter den tid har Mari funnet lykken med to år eldre Michael Christophersen.

Mer fra Nettavisen:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.