IKKE PÅ CATWALKEN: Kendall Jenner gikk ingen visninger under New York Fashion Week, og innrømmer at hun savner det. Her avbildet på en restaurant i samme by i forbindelse med moteuken.
IKKE PÅ CATWALKEN: Kendall Jenner gikk ingen visninger under New York Fashion Week, og innrømmer at hun savner det. Her avbildet på en restaurant i samme by i forbindelse med moteuken. Foto: James Devaney / Contributor / Getty Images

Catwalk

Kendall Jenner på sidelinjen under New York Fashion Week: - Jeg savner det

Supermodellen er ikke å se på catwalken denne runden.

Publisert

Supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (23) har ikke vært å se på catwalken under New York Fashion Week denne runden, og medgir at hun savner å gå visninger for de store motehusene.

I et intevju med Vogue etter Longchamp 2020-visningen, sier hun:

- Jeg skal ikke lyve, i dag savner jeg det. Jeg så på jentene og bare: «Pokker, jeg har egentlig lyst til å gå».

Hun sier at moteuken i New York har en helt spesiell energi ved seg.

- Jeg elsker New York. Under alle moteukene samler folk seg, men for denne spesielt, er det alle, og enda noen flere. Det er så morsomt, og alle er klare for å ha det gøy.

Hun legger til at hun skal gjeste den kommende moteuken i Milano. Det er imidlertid uvisst om det blir som modell eller gjest på første rad.

PÅ FØRSTE RAD: Selv om Kendall Jenner har vært til stede under flere visninger under NYFW, har det ikke vært som modell, men som gjest.
PÅ FØRSTE RAD: Selv om Kendall Jenner har vært til stede under flere visninger under NYFW, har det ikke vært som modell, men som gjest. Foto: James Devaney / Contributor / Getty Images

I «Keeping Up With The Kardashians», realityprogrammet til Kendalls berømte familie, kunne vi se henne ringe mamma Kris Jenner etter at hun opplevde et panikkanfall under en moteuke.

- Kendall sliter med angst, og jeg tror hun har så mye på timeplanen at hun blir overarbeidet, kunne momageren fortelle den gangen.

- Kendall sliter aller mest med angst under moteukene og når hun reiser mye. Milano er rett rundt hjørnet og å sjonglere alt er overveldende, forklarte hun.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!