FINALISTENE: Jørgine Massa Vasstrand (f.v.), Nicolay Ramm, Solveig Kloppen og Vegard Harm og Morten Hegseth kan alle vinne Publikumsprisen 2019.
FINALISTENE: Jørgine Massa Vasstrand (f.v.), Nicolay Ramm, Solveig Kloppen og Vegard Harm og Morten Hegseth kan alle vinne Publikumsprisen 2019. Foto: Astrid-Helen Holm / Morten Bendiksen / TV 2

Underholdning

Gullruten 2019: Over 100.000 har stemt - kan det bli rekord?

Engasjementet rundt Publikumsprisen 2019 er stort og mer enn 100.000 stemmer har kommet inn til de nominerte så langt. Frem til lørdag kan du stemme på din favoritt til den gjeve prisen som deles ut på Gullruten.

Publisert Oppdatert

– Det er helt fantastisk å se hvor mange stemmer som har kommet inn, og fortsatt er det mange dager igjen av avstemmingen. Det viser hvor stor pris leserne våre setter på alle de nominerte. De fire finalistene er alle svært verdige vinnere, sier redaktør Monica Smith i Her og Nå, som er avsender av prisen.

Funkygine, Harm og Hegseth, Solveig Kloppen og Nicolay Ramm er kandidatene som har kapret flest stemmer og dermed er blant finalistene som kan ende opp med den høythengende prisen. Du kan stemme på din favoritt frem til 11. mai kl. 12.00.

I 2018 kom det inn totalt 130.000 stemmer i avstemmingen til Publikumsprisen, noe som var stemmerekord. Med andre ord er det gode sjanser for at rekorden blir slått for andre år på rad i 2019.

Hvem som vinner den gjeve Publikumsprisen ser du på Gullruten lørdag kveld.

Her kan du lese mer om de nominerte.

Stem på din favoritt under!

Gullruten går av stabelen i Bergen lørdag 11. mai 2019.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!