<b>SØT SUPPORTER:</b> Stian Blipps datter, Noelle, var tilskuer da han konkurrerte på travbanen. – Jeg håper ikke hun begynner med hestesport, det er en dyr hobby, spøker Stian. 
SØT SUPPORTER: Stian Blipps datter, Noelle, var tilskuer da han konkurrerte på travbanen. – Jeg håper ikke hun begynner med hestesport, det er en dyr hobby, spøker Stian.  Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Programlederen tok med datteren på travløp

Stian Blipp om «Senkveld»-Helenes store nyhet: - Det kom som et sjokk

«Senkveld»-programlederen ble overrasket da kollegaen kom med gravidnyhet. Selv stortrives han i rollen som pappa.

Publisert

Senkveld-programleder Stian Blipp (29) var en av åtte profilerte personer som deltok da prinsesse Märtha Louise og Hest 360 arrangerte kjendisløp på Bjerke travbane i Oslo.

– Dette var kjempegøy. Jeg hadde ingen forventninger til meg selv. Jeg hadde aldri vært borti en hest før. Jeg hadde et lite mål om å slå Märtha. Det gikk ikke, men det får være greit, sier Stian med glimt i øyet.

Han kom på fjerdeplass, rett bak prinsessen. Komiker Lisa Tønne kom på andreplass, mens influenser Camilla Andersen, kjent som «Treningsfrue», gikk helt til topps i konkurransen.

I ROJALT SELSKAP: Her er Stian fotografert sammen med prinsesse Märtha Louise. I bakgrunnen er Camilla Andersen, kjent som Treningsfrue. Hun gikk av med seieren i løpet.
I ROJALT SELSKAP: Her er Stian fotografert sammen med prinsesse Märtha Louise. I bakgrunnen er Camilla Andersen, kjent som Treningsfrue. Hun gikk av med seieren i løpet. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå

Hadde med seg familien

Blipp hadde med seg kona Jamina (31) og deres felles datter Noelle som heiagjeng. Han er ikke overbevist om at datteren var imponert over hans innsats på banen.

– Jeg tror Noelle synes det var rimelig kjedelig. Det var ingenting kaste eller slå på. Hun fikk nok ikke med seg så mye, humrer Stian.

Selv om han trivdes godt sammen med den firbente, har ikke Blipp lagt noen fremtidsplaner for datteren innen hestesporten.

– Det er en veldig dyr sport, så jeg tror vi skal begynne med kurong eller noe annet billig. Hun kan bli en veldig god tegner, sier han humoristisk.

I november fyller Noelle ett år. Stian forteller at han stortrives i papparollen.

– Det er veldig hyggelig. Noelle er helt rå. Og utålmodig, sier han mens datteren babler ivrig i munnen på ham.

Les også: Stian Blipp: - Ingen dans på roser å ha pappaperm

BLE SJOKKERT: Stian Blipp ble overrasket da «Senkveld»-kollega Helene Olafsen kunne avsløre at hun og samboer Jørgen Nilsen venter barn.
BLE SJOKKERT: Stian Blipp ble overrasket da «Senkveld»-kollega Helene Olafsen kunne avsløre at hun og samboer Jørgen Nilsen venter barn. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Overrasket over babynyhet

Stian leder «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (29), og til neste år blir han ikke alene om å være forelder. I høstens premieresending overrasket Helene både makkeren og seerne ved å avsløre at hun og samboer Jørgen Nilsen (29) venter barn. Stian ble svært overrasket over nyheten.

– Det satte meg helt ut. Det kom som et lite sjokk, og jeg klarte nesten ikke å fullføre resten av intervjuene. Jeg fattet en mistanke tidligere, men så snakket vi om alt mulig, og da fikk jeg veldig inntrykk av at dette var noe som skulle skje i fremtiden, sier Blipp.

Les også: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen venter barn

View this post on Instagram

Vi to skal bli tre 👶🏼❤️

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

FULL FART: Blipp hadde startnummer tre med hesten Chill Fighter. De kom på fjerdeplass, like bak prinsesse Märtha Louise.
FULL FART: Blipp hadde startnummer tre med hesten Chill Fighter. De kom på fjerdeplass, like bak prinsesse Märtha Louise. Foto: Marius Gulliksrud / Her og Nå
LYKKELIGE: Stian og kona Jamina flyttet nylig inn i nytt hus på Bekkelaget i Oslo. – Det er et hus den lille familien Blipp skal bo i lang tid fremover! sier Stian.
LYKKELIGE: Stian og kona Jamina flyttet nylig inn i nytt hus på Bekkelaget i Oslo. – Det er et hus den lille familien Blipp skal bo i lang tid fremover! sier Stian. Foto: Lasse Eriksson / Her og Nå