Spitznogle går til filmen

Men ikke helt som du tror. Se den her.

Publisert

(SIDE2:) Å få oppmerksomhet i filmbransjen er ikke spesielt enkelt, enten du lager reklamefilm, kortfilm eller novellefilm. Det har filmskaperne David Berget og Farid Omer i Fratres Films fått merke. Tre år etter at de hadde gått ut fra Westerdahls Film & TV-skole, bestemte de seg for å gjøre noe helt nytt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Artig erfaring
De valgte likeså godt å lage en film om det de hadde å tilby. Ideen ble å hyre inn skuespilleren og regissøren Inia James, som i disse dager lager musikkvideo til A1.

Og Kristin Spitznogle.

- Jeg tenkte det var en artig erfaring, sier en febersyk Kristin Spitznogle til Side2 der hun ligger og håper på å bli frisk til å overvære premieren på den nesten åtte minutter lange filmen lørdag 5. mars.

I filmen spiller hun en psykolog, og Spitznogle sier det jo var en rolle hun kjente godt.

- For all del, jeg kjenner mine begrensninger. Ingen skal være redd for at jeg dukker opp i norsk film med det første, skratter hun.

Kjente engasjementet
Hun og produsent Farid Omer møttes faktisk i en drosje for en del år tilbake, han var student og kjørte som biinntekt, hun var passasjer. De kom i prat. Og via Facebook fikk hun tilbud om å være med i filmen.

- Jeg kan kjenne igjen det å jobbe hardt for å nå mål. Jeg vet hva det koster og jeg heier på folk som har en drøm, en visjon og som vil noe. Så jeg sa ja, sier Kristin Spitznogle.

SE TRAILEREN FOR FRATRES FILMS

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.