SOPHIE TURNER: Skuespilleren tror avslutningen på Game of Thrones vil splitte fansen.
SOPHIE TURNER: Skuespilleren tror avslutningen på Game of Thrones vil splitte fansen. Foto: Noam Galai / Contributor / Getty Images

Underholdning

Sophie Turner hinter om kontroversiell avslutning i Game of Thrones

Bør vi bli bekymret nå? OBS! Spoiler alert.

Publisert

Den åttende og avsluttende sesongen av Game of Thrones skal etter planen ha premiere i april 2019, etter at fansen har måttet vente hele halvannet år på å få vite hva utfallet i sagaen blir.

Siste sesong av serien skal så langt vi vet bestå av «bare» seks episoder, og nå er flere bekymret for hvordan finalen kommer til å utspille seg.

Tror avslutningen vil splitte fansen

Det er skuespiller Sophie Turner (22) som uttaler til IGN at hun tror avslutningen kommer til å bli omdiskutert og splitte fansen:

- Hvem vet om den (avslutningen, red. anm.) vil bli tilfredsstillende for fansen. Mange fans kommer til å bli skuffet og mange fans kommer til å bli fra seg av glede, tror jeg. Jeg tror det kommer til å bli veldig interessant å se folks reaksjoner.

Som kjent har ikke skaperne av Game of Thrones akkurat kviet seg for å ta livet av mange svært sentrale karakterer på et blunk, så vi må si at vi er litt bekymret.

Sophie Turner spiller karakteren Sansa Stark, som gjennom sesongene har blitt både herset med, tatt til fange og tvangsgiftetS. I den siste sesongen kommer hun imidlertid endelig til å sette foten ned, skal vi tro skuespilleren.

- Hun tar på en måte eierskap over hvem hun er og hva hun står for. Gjennom serien har hun vært helt uoppmerksom på hva hun ønsker, hvor hun ønsker å være, hvem hun egentlig er, men i slutten av denne sesongen føler jeg at hun er den mest selvsikre karakteren i hele showet.

Les også: Maisie Williams: - Jeg vet hvordan Game of Thrones slutter

Vanskelig å ta farvel

Hun sier det kommer til å bli vanskelig å ta farvel med serien som har vært en del av livet hennes i nesten ti år.

- Jeg ser mange muligheter og får mange flere manuskripter, noe som bare fyrer opp under lidenskapen min, så jeg gleder meg, men det er selvfølgelig vanskelig å ta farvel. Spesielt til Game of Thrones. Jeg har vært i den i nesten ti år, men det er definitivt vanskelig.

Sophie Turner blir i februar neste år å se i filmen X Men: Dark Phoenix, som regisseres av Simon Kinberg, sammen med skuespillere som James McAvoy, Jennifer Lawrence og Michael Fassbender.

Les også: Slik ser Game of Thrones-stjernene egentlig ut

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!