HAR FUNNET ROEN: Sophie Elise og Kasper koser seg sammen i nytt rekkehus.
HAR FUNNET ROEN: Sophie Elise og Kasper koser seg sammen i nytt rekkehus. Foto: NTB Scanpix

Underholdning

- Det vi to har sammen er viktigst

Sophie Elise Isachsen imponerer stort med paljetter og løshår på parketten i "Skal vi danse", men samboeren Kasper Kristoffersen er mest opptatt av den ekte Sophie.

Publisert Oppdatert

Forfatter, blogger og TV-profil Sophie Elise Isachsen (23) gjør stor suksess på parketten i "Skal vi danse". Den åpenhjertige skribenten er en av landets største bloggere, men for kjæresten Kasper Kristoffersen (23) er hun bare Sophie fra Harstad. Psykologi-studenten lar seg ikke påvirke av oppmerksomheten rundt samboeren.

– Alt dette her er veldig nytt for meg, men jeg fokuserer på det vi har sammen. Jeg tenker ikke så mye på resten, sier han ærlig. Sophie er glad for at Kasper ikke lar seg skremme av kjendistilværelsen.

– Han takler dette utrolig bra bra. Kasper er en veldig jordnær og rolig person, forteller Sophie Elise.

Nylig kjøpte paret rekkehus i bydelen Nordre Aker i Oslo. Selv om det forelskede paret elsker å være sammen, tror de også på å gi hverandre pusterom.

– Vi er veldig flinke til å være sammen - og til å ikke være sammen. Vi kan sitte ved siden av hverandre og jobbe hver for oss. Da bare nyter vi hverandres selskap uten at det blir mas. Da får vi hvile sammen, forteller Kasper til Her og Nå. Sophie Elise er fullt og helt enig med kjærestens ord.

– Jeg elsker å bo sammen med Kasper. Vi har det veldig fint, stråler bloggeren.

Harstad-jenta har tidligere åpnet seg om tøffe tider med angst og depresjon. Isachsen mener det har vært alfa omega å få mental støtte fra kjæresten Kasper og dansepartneren Benjamin Jayakoddy. Det har hjulpet henne til å prestere på parketten.

– De sier at man blir som de menneskene du omgås med. Kasper og Benjamin er begge veldig rolige personer, noe som har vært med på å gjøre meg mer avslappet, sier Sophie Elise. Hun er glad for at det ikke finnes et snev av sjalusi fra Kaspers side.

– Jeg er heldig som har en så utrolig fin og oppegående kjæreste, sier 23-åringen. Hun forteller at de har blitt vennepar med Benjamin og hans kjæreste, artisten Adelén Rusillo Steen (21).

– Vi har blitt gode venner hele gjengen, og vi har det veldig moro sammen, sier Sophie Elise og smiler bredt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!