VANT BLOGGPRIS: Sophie Elise Isachsen ble kåret til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla i går. Hun tok imot prisen til full jubel fra salen.
VANT BLOGGPRIS: Sophie Elise Isachsen ble kåret til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla i går. Hun tok imot prisen til full jubel fra salen. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Sophie Elise Isachsen etter bloggprisen: - Dette beviser at det er noe med meg som folk tenker er bra

Sophie Elise feiret prisen til langt på natt.

Publisert

(SIDE2): Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir mandag kveld, og mottok prisen til stormende jubel fra salen.

- Det her føles helt sykt. Jeg har blogget i fire år, og ikke vunnet en dritt. Dette viser folk at man kan se ut som en idiot og være smart likevel, sa 20-åringen.

LES HELE SAKEN HER: - Det betyr så utrolig mye!

Trodde ikke hun skulle vinne

Side2 møter henne dagen derpå, men bloggeren ser overraskende fresh ut til å ha festet til langt på natt.

- Det var veldig gøy! Det var så artig å snakke med alle som var der, men det var naturligvis en veldig opptur at jeg vant, sier Sophie Elise.

SOPHIE ELISE sier prisen beviser at det er noe med henne som folk liker, og at man kan komme langt og bli tatt seriøst uansett hvordan man ser ut.
SOPHIE ELISE sier prisen beviser at det er noe med henne som folk liker, og at man kan komme langt og bli tatt seriøst uansett hvordan man ser ut. Foto: Sophielise.blogg.no

Totalt ti bloggere var nominert, deriblant Caroline Berg Eriksen, Komikerfrue, Ørjan Burøe og Tone Damil.

- Jeg hadde trodd at Marna (Komikerfrue, red.anm) eller Ørjan skulle vinne, så jeg ble veldig overrasket over at det ble meg.

- Fuck dere!

Sophie Elise fikk mye oppmerksomhet i media da hun stilte på forsiden av FHM. I tillegg har hun tatt både silikon og operert nesa - og delt alt på bloggen i etterkant.

Da hun tok imot prisen, sa hun at hun var spesielt stolt over å ha kommet så langt til tross for alt dette. Og til alle de som har kritisert henne på veien hadde hun bare én ting å si: «Fuck dere».

- Jeg håper dette er en pris som kan vise at man kan se ut som man vil, og likevel bli tatt seriøst. Jeg har alltid fått høre at folk kun leser bloggen min fordi de ble så provoserte, men dette beviser at det er noe med meg som folk tenker er bra.

Kjendisene hyller Sophie Elise

Jubelen sto i taket da Sophie Elise tok imot prisen, men selv fikk hun ikke med seg så mye av det.

- Jeg var så opptatt med å si det jeg skulle si. Jeg var redd for å kjede folk, men jeg har sett videoer i etterkant og hører at jeg får mye jubel. Det er veldig gøy.

Resten av kjendis-Norge var helt enige i at Sophie Elise fortjente prisen, og roset henne for sitt engasjement i viktige samfunnsdebatter. Det setter Sophie Elise stor pris på.

- Dette er jo mennesker som blir respektert og som har jobbet seg opp, og kanskje har jeg sett opp til dem selv, så det betyr absolutt mye. Jeg ble veldig glad da jeg hørte det, smiler hun.

LES OGSÅ: Sophie Elise får ros etter Lindmo-opptreden
OG: Sophie Elise har møtt Kamil: - Jeg er så sint, jeg er så frustrert og tårene renner

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.