Foto: NRK/TV 2/CANAL +

Sommerens hete TV-serier

Endelig slutt på reprisene! Få oversikten her.

Publisert

(SIDE2:) Tiden er slutt da TV-kanalene bare sendte gamle historier om igjen. Nå har de tatt den norske sommeren i betraktning.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

TV-kanalene viser nye episoder av de pågående TV-seriene i hele sommer. Noen kanaler starter også opp nye serier.

Under gir vi deg oversikten over de helt nye TV-seriene og godseriene du får se nye episoder av etter som sommeren skrider frem. For enkelte av seriene handler det om at den nye sesongen ikke starter i USA før i juli.

TVNORGE
Big Bang Theory - nye episoder er i gang

CSI: NY - nye episoder er i gang

Special Victims Unit - har startet med nye episoder

CSI: Miami - Sesongoppstart på sesong 9 -12. juli.

Foto: Canal +

TV3
Mike & Molly - TV3 har allerede innledet sommersesongen med denne nye komiserien. Bak står Chuck Lorre, som er ensbetydende med «Two and a Half Men»-produsent og Charlie Sheens fiende. Serien handler om paret Mike og Molly som sliter med hverdagsproblemer som manglende vekttap og problemer med forståelsesfulle venner og familie. Sendes torsdager.

Hot in Cleveland - Tre glamorøse, men noe falmede rampelysdamer ankommer Cleveland når de egentlig skal til Paris. Der skal de starte et nytt liv. Vises torsdager.

Law and Order: LA - Law & Order-serien bygger på virkelige saker politi og påtalemyndighet har fått i fanget opp gjennom årene, stort sett såpass omskrevet at de ikke er gjenkjennelige. Flere spin offs er laget av Dick Woolfs idé og sist er «Lov og orden: UK» - som går på NRK. Sendes tirsdager hele sommeren.

NCIS, NCIS LA - nye episoder er i gang. NCIS sendes tirsdager 21.30 og NCIS LA mandager samme tid.

Two and a Half Men - nye og de aller siste episodene sendes nå

Parenthood - serien skal gå i hele sommer, torsdager 22.30.

Foto: Tv 2

CANAL PLUS
Game of Thrones - den nye, store TV-serien kommer på betalkanalen Canal + først. Episodene er pågående, og kanalen starter en reprise for de som var sene til å henge seg på 9. juli på Canal + Series.

SE TRAILEREN TIL GAME OF THRONES

Treme

– Canal + er i gang med sesong 2 av serien som omhandler livet i New Orleans etter orkanen Katrina. Serien vises også på NRK3.

Falling Skies

- Steven Spielbergs nye store TV-serie har premiere helt på tampen av sommeren 24. august.

True Blood

– sesong 4, har Norgespremiere 25. august

SE FØRTITT PÅ FALLING SKY

Foto: Tv 2

NRK
Boardwalk Empire
- Om du ikke har fått med deg Martin Scorseses nye store mafiaserie fra New Jersey på Canal +, så er tiden inne for å skru på NRK1 fra mandag 20. juni. Steve Buscemi står i spissen for denne historien som starter i 1920-tallets USA rett etter første verdenskrig. 12 episoder vises på NRK1 i første omgang.

SE TRAILEREN TIL BOARDWALK EMPIRE

In Treatment - NRK2 starter sesong 3 av serien om psykiater Paul (Gabriel Byrne) og hans pasienter i kjelleren av hans hjem i New York. Sendestart 18. juli 21.30. Serien skal gå hver dag.

TV 2
Raising Hope - Jimmy har en one night-stand og det resulterer i lille Hope. Jimmy som ikke har klart å få til så mye i livet, tenker at papparollen skal han i alle fall klare - og dermed starter forviklingene. Den nye serien på TV 2 starter 14. juni og sendes tirsdager.

SE TRAILER TIL RAISING HOPE

Hawaii 5-0 - Serien er pågående og sesong 1 vises i sommer. Onsdager.

Mord og Mysterier - Inspektør Barnaby og hans assistent er tilbake i Midsummer med nok en ny sesong med mystiske mord. Oppstart fredag 17. juni og varer hele sommeren med en liten pause i juli.

Californication - Den sexgale forfatter David Duchovny snubler videre i kvinnenes irrganger gjennom hele sommersesongen. Sendes onsdager.

Frustrerte Fruer (sesong 7): siste episode i sesongen 12. juli.

Blue Bloods - Har du savnet Tom Selleck, kan du glede deg over denne serien om politifamilien Reagan fra New York. Ny serien nettopp startet.

Chicagokoden - En gruppe politifolk i Chicago i deres kamp mot kriminalitet og korrupsjon. Ny serie nettopp startet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.