DEN GANG DA: Brad og Angelina ga hverandre alltid store smil og ømme blikk på den røde løperen. Men på hjemmebane skal det ha vært alt annet en store smil.
DEN GANG DA: Brad og Angelina ga hverandre alltid store smil og ømme blikk på den røde løperen. Men på hjemmebane skal det ha vært alt annet en store smil. Foto: Jason LaVeris / Getty Images

Familieidyllen som brast

Snart to år siden sjokkbruddet mellom «Brangelina»

To år etter at de overraskende gikk fra hverandre har det vært ganske stille fra både Angelina Jolie og Brad Pitt. Nå ryktes det om store konflikter og krangling.

Publisert Oppdatert

Brudd, vonde rykter og krangling. Slik har store deler av hverdagen vært for det tidligere superparet Brad Pitt (54) og Angelina Jolie (43) den siste tiden.

Det er snart to år siden de sjokkerte en hel verden da det ble kjent at de skulle skilles etter å ha vært sammen i hele 12 år.

«Uforenelige forskjeller» ble oppgitt som årsaken til bruddet, og flere amerikanske medier har i ettertid hevdet at Brads forhold til alkohol, Angelinas prioritering av barna og uenigheter om oppdragelse også var grunner til at forholdet tok slutt.

– Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte en åpenhjertig Brad Pitt i et intervju med GQ Style i fjor.

Fikk omsorgsretten

Etter bruddet fikk Angelina omsorgsretten for barna Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Vivienne og Knox på 9 år – og siden da har det vært anspent mellom eksparet, fordi Angelina angivelig skal ha nektet Brad å ha kontakt med barna sine.

Nå har imidlertid en dommer bestemt at Brad skal ha mer ansvar for barna, og dermed tvinges Angelina til å la Brad tilbringe mer tid med dem.

Nye rettsdokumenter understreker viktigheten av at barna får tid med begge foreldrene, og i sommer er det Brad som har hovedansvaret for barna store deler av dagen, skriver People.

– Brad er sitt gamle jeg igjen. Og en bedre versjon av den gamle og glade Brad. Han ser yngre ut og du ser at han tar vare på seg selv. Han er veldig positiv og gleder seg til fremtiden, sier en kilde til bladet.

STORFAMILIE: Her er Brad og Angelina Jolie med barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne tilbake i 2008.
STORFAMILIE: Her er Brad og Angelina Jolie med barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne tilbake i 2008. Foto: Jun Sato / Getty Images

Men kampen om barna er ikke over for de to stjernene. Den nye ordningen gjelder kun for i sommer og i august begynner forhandlingene på nytt i retten.

- Hadde ingenting til felles

I oktober skrev det amerikanske bladet Star at Brad gikk i terapi etter bruddet, og at han i ettertid har kommet frem til at forholdet var ødelagt fra starten av.

– De hadde ingenting til felles, unntatt fantastisk sex. Brad har sittet oppe mange søvnløse netter og gått igjennom det som har skjedd. Han har også analysert forholdet i terapi og innsett at relasjonen med Angelina var forgiftet fra starten av, sa en kilde til bladet.

Men nå er Brad på et godt sted i livet og etter å ha brukt mer tid med barna, ser han nå lyst på fremtiden igjen.

Allerede noen dager etter bruddet ble kjent begynte ryktene å svirre, og det tok ikke lang tid før amerikanske medier hevdet at han var på vei til å finne tilbake til ekskona, Jennifer Aniston (49).

– De to har møttes i hemmelighet i lengre tid, og kost seg i hverandres selskap til sent på kvelden, sa en kilde til Star i mars.

Men i april skrev magasinet Harper's Bazaar at Brad hadde funnet lykken med den 42 år gamle professoren Neri Oxman, og fansens drøm om en gjenforening mellom Brad og Jennifer ble knust. Det australske nettstedet New Idea hevder nå likevel at Brad og Jennifer ikke klarer å gi slipp på hverandre.

– De var det ultimate Hollywood-paret som hadde alt, og nå begynner et nytt kapittel i Brad og Jens liv. Paret planlegger å offentliggjøre forholdet, sier en kilde til nettstedet.

Hverken Brad eller Jennifer har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.