SNAKKER OM BRUDDET: Etter et år som forlovet er det nå over for Paris Hilton.
SNAKKER OM BRUDDET: Etter et år som forlovet er det nå over for Paris Hilton. Foto: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Underholdning

Snakker ut om sjokkbruddet

Paris Hilton bryter stillheten i «The Talk».

Publisert Oppdatert

Paris Hilton annonserte nylig via Instagram at hun og «Leftovers»- stjerne Chris Zylka (33) hadde brutt forlovelsen. Hilton og Zylka forlovet seg etter en tur til Aspen i januar 2018, men nå er det altså slutt. Paris la ut posten på Instagram og siden har det vært stille rundt den norskættede Hilton-arvingen.

Helt inntil onsdag kveld, da hun deltok i programmet «The Talk» med Sara Gilbert på CBS og snakket ut om bruddet, melder Too Fab.

- Jeg har det egentlig veldig bra og har en del «me time». Når jeg blir forelsket, faller jeg raskt og hardt. Det var en sånn virvelvinds romanse, og jeg har alltid vært veldig betatt av Disney-universet og kjærlighetshistorier. Jeg trodde det skulle bli min lykkelige slutt, sier hun.

Etter hvert innså Hilton at forlovelsen var et feilgrep.

- Jeg innså etter hvert at det ikke var riktig beslutning. Men jeg ønsker ham alt godt, sier hun.

Hilton og Zylka datet i omtrent et år, før han gikk ned på kne med en diamantring til 2 millioner dollar (ca. 180 000 millioner norske kroner).

Paris Hilton var stor stjerne på begynnelsen av 2000-tallet med blant annet serien «The Simple Life» som hun hadde sammen med Lionel Riches' datter Nicole Richie (37). Det som sparket det hele i gang var en sextape som fikk navnet « 1 Night in Paris» som ble kjent i 2001 og viser Hilton og Rick Saloman (49) som har sex. Chris Zylka er en av stjernene i HBO-serien «Leftovers». Her spiller han blant annet mot kjente skuespillere som Amy Brenneman («Judging Amy) og Justin Theroux («Mullholland Drive», «Charlies Angels: Full Throttle»), for mange er han også kjent som eks-mannen til Jennifer Aniston.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!