Slutt mellom Ex on the Beach-paret Melina Johnsen og Adrian Sellevoll

Bekrefter bruddet i klipp til God kveld Norge på TV 2.

Publisert Oppdatert

Adrian Sellevoll fra Ex on the Beach avslører at det er slutt mellom ham og Melina Johnsen, som også er å se i realityprogrammet på Fem og Dplay.

- Dette er en bekreftelse fra meg på at det er slutt mellom meg og Melina, sier han i et klipp TV 2 har fått tilgang til.

Se videoklippet fra God Kveld Norge på TV 2 øverst i saken!

BRUDD: Det var i forbindelse med premieren på Ex on the Beach Norge at Adrian Sellevoll og Melina Johnsen bekreftet at de var blitt kjærester.
BRUDD: Det var i forbindelse med premieren på Ex on the Beach Norge at Adrian Sellevoll og Melina Johnsen bekreftet at de var blitt kjærester. Foto: Toke Mathias Riskjær / TVNorge

Sellevoll befinner seg for tiden i Milano med venner, og sier at han ikke prøver å tenke så mye på det som har skjedd.

- Jeg skulle ikke sagt på premierefesten at vi var sammen, legger han til, samtidig som han bemerker at det ikke er noen bitre følelser mellom de to.

Det var for omkring en måned siden at de to avslørte at de hadde blitt kjærester i forbindelse med innspillingen av det mye omtalte realityprogrammet.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, sier Melina Johnsen til Dagbladet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!