SUBTIL, MEN IKKE SÅ VELDIG: Khloe Kardashian har «likt» kommentarer fra flere Twitter-brukere som ikke synes noe om at Jordyn Woods (mest sannsynlig) skal snakke ut om den påståtte affæren i talkshowet Red Table Talk, som ledes av Jada Pinkett Smith.
SUBTIL, MEN IKKE SÅ VELDIG: Khloe Kardashian har «likt» kommentarer fra flere Twitter-brukere som ikke synes noe om at Jordyn Woods (mest sannsynlig) skal snakke ut om den påståtte affæren i talkshowet Red Table Talk, som ledes av Jada Pinkett Smith. Foto: Instagram/@KhloeKardashian

Utroskapsskandalen

Slik viser Khloe Kardashian hva hun synes om Jordyn Woods' kommende skandaleintervju

Tar nok en gang til sosiale medier.

Publisert

Onsdag ble det kjent at Jordyn Woods (21) skal gi sitt første intervju siden utroskapsanklagene ble kjent, i talkshowet Red Table Talk, som ledes av skuespiller Jada Pinkett Smith. Smith-familien og Woods-familien skal kjenne hverandre fra før av.

Det har mildt sagt stormet rundt Woods etter at det ble kjent at hun skal ha hatt en flørt med Tristan Thompson, som er ektemannen til bestevennen hennes sin søster, Khloe Kardashian. Woods har vært som en del av Kardashian-familien, og hun har også bodd sammen med yngstesøsteren Kylie Jenner og hennes datter Stormi. I kjølvannet av den siste ukens overskrifter har hun imidlertid flyttet hjem til moren sin.

Woods har så langt ikke uttalt seg offentlig om hva som skal ha skjedd, annet enn at hun sa: «it's been real», under lanseringen av sin egen øyevippekolleksjon som fant sted to dager etter at anklagene nådde mediene.

Og selv om det ikke vites om hun kommer til å snakke ut om det påståtte affæren, så er det rimelig å anta at hun i alle fall kommer til å adressere det.

«Hun kan ikke rettferdiggjøre dette»

Khloe Kardashian har gjennom sosiale medier på en ganske subtil både så å si bekreftet at affæren har funnet sted, og gjennom liker-klikk, kryptiske meldinger og kommentarer har både hun og den utvidede Kardashian-klanen fått sagt hva de mener. Uten å egentlig ha sagt noe som helst.

Heller ikke denne gangen har Khloe skrevet noe selv, men hun har vist hva hun mener gjennom å like andres Twitter-kommentar, skriver Cosmopolitan.

Under kan du se de to kommentarene som hun har «likt»:

Foto: Screenshot Twitter

Khloe har datteren True sammen med Thompson. Og dette er for øvrig ikke første gangen basketballstjernen har blitt anklaget for å ha vært utro. I fjor vår ble han anklaget for å ha vært utro mot den da høygravide kjæresten Khloe Kardashian (33) med flere kvinner.

Woods var som en del av familien

Det hele startet med at Daily Mail publiserte bilder og en video 10. april 2018, som skal ha vist Cleveland Cavaliers-spilleren mens han kysset og var intim med Instagram-modellen Lani Blair i på et utested New York. Senere samme natt skal de ha forlatt utestedet sammen.

Det har rast rundt Jordyn Woods (t.v.) etter at det ble kjent at hun skal ha hatt en flørt med ektemannen til Khloe Kardashian, Tristan Thompson.
Det har rast rundt Jordyn Woods (t.v.) etter at det ble kjent at hun skal ha hatt en flørt med ektemannen til Khloe Kardashian, Tristan Thompson. Foto: Instagram / Getty Images

Nå beskyldes han altså for å ha hatt en affære med Woods, som tidligere nevnt (inntil nå?) er bestevenninnen til Kylie Jenner. Woods har bodd sammen med Jenner og hennes datter, og er blitt beskreves som en slags tredje foreldre for Jennners datter, Stormi.

View this post on Instagram

MY GIRLS💚🍀

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Jenner skal naturligvis være svært opprørt over situasjonen, da Woods har vært en stor og viktig del av hennes liv.

Woods var blant annet en viktig del av Jenners egen realityserie «Life of Kylie», og hun har i tillegg vært modell og frontet Khloes klesmerke, «Good American».

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!