SATTE PRIS PÅ MØTET: Märtha Louise skriver på Instagram at det var inspirerende å møte skuespiller Gwyneth Paltrow.
SATTE PRIS PÅ MØTET: Märtha Louise skriver på Instagram at det var inspirerende å møte skuespiller Gwyneth Paltrow. Foto: Skjermdump / Instagram

Kongelige

Tid til å dyrke kjærligheten, reiser til utlandet og møte med Gwyneth Paltrow - slik har Märthas sommer vært

Prinsesse Märtha har hatt en begivenhetsrik sommer. Sammen med kjæresten Durek Verrett har hun reist til London, New York og Los Angeles i tillegg til å kose seg med båtliv og hest i Norge.

Publisert Oppdatert

Det har vært en svært innholdsrik sommer for prinsesse Märtha (47).

Opplevelsene har stått i kø og har inneholdt fredsmarsj gjennom New Yorks gater, solbading med Hollywood-stjerne, vennetreff i Los Angeles, meditasjon i London, båtliv og bading i Norge samt flere turer på hesteryggen.

PÅ HESTERYGGEN: Märtha har rukket mye denne sommeren - blant annet flere turer på hesteryggen.
PÅ HESTERYGGEN: Märtha har rukket mye denne sommeren - blant annet flere turer på hesteryggen. Foto: Skjermdump / Instagram

Har pleiet kjærligheten

Det har blitt god tid til å dyrke kjærligheten med kjæresten Durek Verrett (44). Paret har ikke vært redd for å vise frem eller snakke om kjærligheten på sine Instagram-kontoer.

Under en direktesending på Instagram tidlig på sommeren fortalte amerikaneren, som til daglig er bosatt i London, om sine ferieplaner denne sommeren.

– Jeg skal være i New York et par uker før jeg drar til The Hamptons. 12. juli reiser jeg til Los Angeles. Der skal jeg kose meg sammen med kjæresten min. Det ser jeg frem til. Jeg savner henne, fortalte sjamanen i videoen.

FORELSKET: Det er liten tvil om at Märtha og sjaman Durek er svært forelsket. Her er paret i New York.
FORELSKET: Det er liten tvil om at Märtha og sjaman Durek er svært forelsket. Her er paret i New York. Foto: Skjermdump / Instagram

Tett omslynget i New York

I slutten av juni gikk kjæresteparet tett omslynget gjennom gatene midt på Manhattan i New York.

Anledningen var fredsmarsjen Mandela Mile, et veldedighetsinitiativ for å øke bevisstheten rundt den internasjonale Mandela-dagen. Durek og Märtha kysset, holdt hender og holdt rundt hverandre der de gikk i like T-skjorter med skriften «#mandelamile» og «step up».

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram

Så gikk turen videre ut til kysten i delstaten New York, nemlig The Hamptons.

Stedet er et foretrukket feriested for mange velstående amerikanere og superstjerner, og skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) er én av dem.

Hollywood-stjernen står på kundelisten til sjamanen, og de to skal ha blitt nære venner. Nå fikk Gwyneth også møte hans store kjærlighet.

På sin Instagram-profil har Märtha lagt ut to bilder av seg selv med superstjernen:

– Å møte Gwyneth Paltrow har vært slik en gave. Din visdom, din styrke, din klare visjon og myke personlighet med en herlig humor er så inspirerende, skriver hun under bildene.

Gwyneth har kommentert innlegget med tre røde hjerter.

Prinsessen takker for at de ble mottatt med åpne armer i The Hamptons og gleder seg til neste gang de ses.

Videre dro kjæresteparet til Los Angeles, der Durek har vokst opp, og traff en rekke venner.

I FREDRIKSTAD: Märtha avslører på Instagram at hun også rakk en tur innom Fredrikstad i sommerferien.
I FREDRIKSTAD: Märtha avslører på Instagram at hun også rakk en tur innom Fredrikstad i sommerferien. Foto: Skjermdump Instagram

Besøkte Fredrikstad

Märtha har også tilbrakt deilige sommerdager i Norge. 25. juli la hun ut et bilde av seg selv i en båt og en video av en person som hopper i havet.

På spørsmål fra en følger om hun var på Månefestivalen i Gamlebyen i Fredrikstad, bekrefter prinsessen det.

Kanskje bodde hun noen dager på hytta på Hankø selv om den ligger ute for salg.

Etter at det i forrige uke ble kjent at Märtha ikke lenger skal bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng, har hun opprettet en Instagram-profil hvor hun ikke vil representere kongehuset, kun seg selv: @martha.louise.intuitive

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!