Mean Girls slik vi husker dem <3 
Mean Girls slik vi husker dem <3 

Slik ser stjernene i Mean Girls ut i dag

Nostalgi-alarm!

Publisert

Tørk støvet av den sexy julekjolen, og skru opp «Jingle Bell Rock» - det er på tide å mimre om den ikoniske tenåringsfilmen «Mean Girls». 

Tenåringsfilmen viste oss alle hvor nådeløs og komplisert det sosiale hierarkiet på skolen kunne være. I dag er «Mean Girls» så populær at den har oppnådd kultstatus.

Men hva driver skuespillerne med i dag? Hvordan ser de ut? Lager Lindsay Lohan fortsatt baluba i media? Om du er like nysgjerrige som vi er burde du sjekket ut denne listen!

Rachel McAdams - spiller Regina George

Helt siden «Mean Girls» har kanadiske Rachel McAdams spilt i store filmer som «The Notebook», «Sherlock Holmes» og «Spotlight». Hun spilte nylig i HBO-serien «True Detective» som detektiven Ani Bezzerides.

Lacey Chabert - spiller Gretchen Weiners

Etter «Mean Girls» har Lacey  vært frontside pike for bladet Maxim, og gjort en rekke tv-serier som «Baby Daddy». Hun jobber litt mer i bakgrunnen som en voiceover-skuespiller. I 2013 giftet hun seg med sin kjæreste David Nehar, og fikk en datter sammen i 2016. 

Les også: - 35 ting du neppe visste om Mean Girls

Amanda Seyfried - spiller Karen Smith

#mcm 2/2

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Amanda debuterte i filmindustrien med tenåringsfilmen i 2003, og har etterhvert blitt en av de mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood. «Dear John», «Les Miserables» og «Mamma Mia» er tre av flere filmer hun har spilt i. I 2017 giftet hun seg med skuespiller Thomas Sadoski, og de fikk en datter samme året. 

Lizzy Caplan - spiller Janis Ian

Lizzy har vært i store filmer som Cloverfield, Hot Tub Machine og 127 Hours. I tillegg har hun virkelig gjort det bra på tv. Hun har vært med i True Blood, The Simpsons og suksess serien Master of Sex. Selv om Lizzy datet Matthew Perry fra tv-serien Friends, var det skuespilleren Tom Riley som kapret hjertet hennes.  De giftet seg i September. 

Jonathan Bennett - spiller Aaron Samuels

Etter Mean Girls har Jonathan spilt i flere serier som Veronica Mars, Smallville og den amerikanske versjonen av Skal vi Danse. Siden 2016 har Jonathan vært sammen med tidligere Chippendale-danser Jaymes Vaughn.

Daniel Franzese - spiller Damien

Daniel har spilt i b-filmer og hatt mindre kjente tv-roller. Han har også vært svært aktiv i LHBTQ-miljøet etter han kom ut som homofil i 2014. I 2016 fridde han til sin stylist-kjæreste Joseph Bradley Phillips på Starbucks. Frieriet ble viral og ble dekket av flere medier. 

Les også: - Urokråka Lindsay Lohan har funnet lykken med russisk milliardærsønn

Lindsay Lohan - spiller Cady Heron

Til tross den imponerende CV, Lindsay har klart å jobbe opp har skandalene hennes overskygget det. Allerede i Oktober 2017 havnet Lindsay i trøbbel for å hatt forsvart Harvey Weinstein, og bedt hans kone Georgina Chapman om å bli igjen i ekteskapet. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.