Foto: (YouTube/Magnolia Pictures)

Slik har vi aldri sett Kylie Minogue

Popstjernen viser nye sider av seg selv.

Publisert

(SIDE2:) Kylie Minogue har vært gjennom en rekke ulike stiler i løpet av sin 25 år lange karriere, men hun slutter aldri å sjokkere.

I den kommende filmen «Jack & Diane» viser Kylie seg fra en skummel, tatovert og rocka side. Artisten spiller karakteren Tara.

Tenåringskjærlighet
Den mørke filmen har premiere i november i USA, og det er ennå uvisst når den eventuelt har norsk kinopremiere.

Riley Keough spiller Jack, og Juno Temple har rollen som Diane. De to skuespillerne er kjent fra henholdsvis «The Runaways», «The Good Doctor», og «Atonement» og aktuelle «The Dark Knight Rises».

I den kommende filmen handler det om tenåringene Jack og Diane. De møtes i New York og tilbringer natten sammen. Dianes uskyldighet gjør at Jack begynner å åpne seg, men når Jack får vite at hun skal reise bort skyver hun henne vekk. Diane må kjempe for å beholde kjærligheten i live, og følelsene hemmelig, heter det ifølge filmomtalen.

Minogue er best kjent på scenen, og med låter som «Spinning Around», «Can't Get You Out of My Head», «Kids» og «Slow». Men hun har også vært å se på både TV-skjermen og i filmer, som «Moulin Rouge!» og «Blue». Nå viser hun skuespillersidene sine igjen.

Her kan du få en sniktitt på «Jack & Diane»:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!