SINT: Isabel la ikke skjul på at hun var sint under kveldens parseremoni. Foto: TV 3
SINT: Isabel la ikke skjul på at hun var sint under kveldens parseremoni. Foto: TV 3

Slik forklarer Isabel raseriutbruddet på «Paradise Hotel»

- Jeg var jævlig forbanna.

Publisert

(SIDE2): Det er ingen tvil om at det har vært en innholdsrik uke inne på skandalehotellet i Mexico. På mandag sjekket det inn to nye deltakere, og på tirsdag var det duket for Mr. og Mrs. Paradise med tidligere deltakere i dommerpanelet.

I går var det gråt og sterke følelser da Christian Fredrik Trælnes ble nødt til å forlate hotellet, og i kveld ble det nok en gang opphetet stemning da Isabel Raad ble nødt til å gå under kveldens parseremoni.

- Jævla f****kjerring. Snakk om å være falsk, utbrøt Isabel mens Martine Sjøhaug gjemte hodet i hendene.

Les også: Derfor vil ikke Paradise-Isabel ha analsex

Gruer seg til å se det

Mye har forandret seg siden Isabel sjekket inn på «Paradise Hotel» med beskrivelsen «jeg har store pupper, langt hår og lange vipper, og alt er ekte».

Det var en litt annen Isabel vi fikk se i kveldens episode, da hun slang rundt seg med ubekvemsord under parseremonien.

- Jeg var jævlig forbanna da det skjedde, for jeg var overhodet ikke forberedt på at det skulle skje. Elin hadde pratet om å dra hjem hele uka, og Sara var også klar for å dra hjem den dagen, så jeg var overbevist om at det var det som skulle skje, sier Isabel til Side2.

SINT: Isabel tente på alle plugger i torsdagens episode.
SINT: Isabel tente på alle plugger i torsdagens episode. Foto: (TV3)

I stedet hadde Elin Bergius, Sara Eimhjellen og Sara Stålesen hatt en egen rådslagning rett før parseremonien, og laget en ny plan som brukte fredningen til Sara E. for å sikre alle tre en plass på hotellet.

- Hadde jeg fått et hint i forkant hadde jeg kanskje tatt det bedre, men det endte opp med å bli en veldig brutal reaksjon. Jeg var veldig lei meg, men det synes ikke så godt, for når jeg blir såret reagerer jeg gjerne med sinne, forteller Isabel, før hun legger til:

- Nå gruer jeg meg skikkelig til å se reaksjonen på tv.

FREDNING: Sara Eimhjellen brukte fredningen til å sende Isabel hjem fra hotellet. Foto: TV 3
FREDNING: Sara Eimhjellen brukte fredningen til å sende Isabel hjem fra hotellet. Foto: TV 3

Feigt spill

Det at Isabel ikke ble varslet før parseremonien fant sted irriterte henne da, og irriterer henne fremdeles.

- Det var ikke rettferdig spilt i det hele tatt. Hver eneste uke hadde den som ble satt i fare fått vite om det på forhånd, slik at de skulle få en sjanse til å redde seg inn igjen, sier hun.

Hadde hun fått vite om det på forhånd, kunne hun nemlig ha stått trygt bak Mathias i stedet for Audun, og dermed sikret seg en uke til på hotellet.

- Jeg var godt likt, og jeg var sterk, så jeg skjønner avgjørelsen. De ville ha meg ut fordi jeg var den sterkeste, sier Isabel.

Den dag i dag er det imidlertid ingen dårlig stemning mellom Isabel og Sara Stålesen, som sto bak store deler av valget til Sara Eimhjellen.

- I dag er vi veldig gode venner, og en av dem jeg prater mest med på utsiden av hotellet. Vi reiser til Rhodos sammen i sommer, sier Isabel til Side2.

Se klipp fra tidligere i uka under:

Screen9na04

Screen9na04

Screen9na04

Screen9na04

Lik oss på Facebook for å bli opdpatert om det siste fra Paradise Hotel!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!