ALL I WANT FOR CHRISTMAS: Mariah Carey poserer foran juletreet i julepysjen, og vekket mange følelser hos fansen i forbindelse med julefeiringen. For mange er stjernen selve definisjonen på jul.
ALL I WANT FOR CHRISTMAS: Mariah Carey poserer foran juletreet i julepysjen, og vekket mange følelser hos fansen i forbindelse med julefeiringen. For mange er stjernen selve definisjonen på jul. Foto: Instagram / Mariah Carey

Dyre kjoler, nye biler og ekstravagante fester

Slik feiret kjendisene jul

Tok til Instagram for å dele av julegildet.

Publisert Oppdatert

Midt i julen, når du har fått nok av julemat og familiemiddager, kan det være digg å ta en liten avstikker inn på sosiale medier og spionere på hva våre kjære kjendiser har funnet på i høytiden.

Og synes du det har vært litt i overkant mye juleidyll og posering foran juletrær i sosiale medier de siste dagene? Vel, det er ikke over ennå. Kjendiser er nokså vanlige de også, og synes det er stas å dele bilder av at de har pyntet både seg selv, juletreet og familien. Sånt blir det bra, underholdende innhold til sosiale medier av.

Her er julens mest minneverdige kjendisøyeblikk på Instagram (så langt):

1. Mariah Carey

En selvskreven julekjendis i denne saken, er "All I Want For Christmas Is You"-sangeren Mariah Carey (49), som poserte i julepysj og nissedrakt sammen med familien. Opptrinnet ble dokumentert i opptil flere poster, som høster store mengder likes fra fansen.

View this post on Instagram

☃️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

2. Kylie Jenner

Sminkemogulen og realitystjernen Kylie Jenner (22) kledde opp seg selv og datteren Stormi (straks 2 år) i matchende smaragdgrønne festkjoler i anledning den famøse familiens årlige julefest.

Kjolene var spesiallaget fra det britiske motehuset Ralph & Russo. Kylies kjole har høy splitt i låret og en stor sløyfe på siden, mens Stormis kjole har sløyfe på baksiden.

Dagen derpå delte hun bilde av seg selv og datteren i matchende pyjamaser foran juletreet.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Via fan-kontoer dedikert til å dokumentere Kardashian-/Jenner-klanens liv via Snapchat-kanalene deres og andre sosiale medier, kom det også frem at barnefar Travis Scott (28) var til stede på familiens store julefest, til tross for at han og Kylie Jenner har gått hvert til sitt.

3. Kim Kardashian

Kardashian-julefesten er et av julens mest ekstravagante kjendiseventer, og årets fest ble holdt av Kourtney Kardashian.

Kim Kardashian (39) var en selvskreven gjest og til stede med ektemannen Kanye West (42). Hun hadde kledd opp hele familien i rosa/lilla/brunt fargetema.

View this post on Instagram

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

View this post on Instagram

❄️ The West’s ❄️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

4. Den britiske kongefamilien

Fire generasjoner britiske kongelige - Dronning Elizabeth (93), prins Charles (71), prins William (37) og prins George (6) - stilte opp på video for å vise hvordan de lager tradisjonell christmas pudding på Buckingham Palace. Opptrinnet er en del av et initiativ for krigsveteraner for å skape samhold i julehøytiden i regi av The Royal British Legion.

5. Chrissy Teigen

Moroklump, modell og forfatter Chrissy Teigen (34) har brukt førjulstiden på å handle, skal vi tro hennes siste video på Instagram. Stjernen er ikledd en nissemor-drakt, og skriver til videoen at hun ikke klarer å slutte å shoppe skrot på nettet.

View this post on Instagram

I can’t stop buying shit online

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

6. Cardi B

Rapper Cardi B (27) går ikke av veien for å vise frem julen med barnefar og ektemann Offset (28). Paret poserer i kjent, frekk stil ved en ny Maybach på stjernens Instagram-konto. Cardi B er ikledd fullt skiantrekk fra Chanel og med en veske fra samme merke med størrelsen til en vanlig koffert.

View this post on Instagram

Maybach .....a very Chanel Christmas 🎄

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

7. Hillary Duff

Skuespiller, artist og tobarnsmor Hillary Duff (32) viser oss hvor vanskelig det er å få en småbarnsfamilie til å sitte rolig og posere for fotografen på det obligatoriske julebildet.

8. Victoria Beckham

Designer Victoria Beckham (45) viser frem den mannlige delen av familien på Instagram i forbindelse med julefeiringen.

9. Priyanka Chopra og Nick Jonas

Paret Priyanka Chopra (37) og Nick Jonas (27) er fortsatt ganske så nygifte og tilbrakte julen sammen, noe de også foreviget på et romantisk julebilde.

10. Hugh Jackman

Skuespiller Hugh Jackman (51) delte en julevideo sammen med kona Deborra-Lee og ønsket alle sine følgere god jul. I tillegg kom de med oppmuntrende ord til folket i hjemlandet Australia etter de store brannene som har herjet der denne julen.

11. Britney Spears

Popstjernen Britney Spears (38) har lagt ut en video av at hun viser frem sin nye kjole, som hun fikk i julegave. Spears slår fast i bildeteksten som følger videoen at hun elsker å vise frem nye klær.

12. Jennifer Lopez

"Trenger ingen misteltegn!" slår J. Lo (50) fast på Instagram, hvor hun poserer med ektemannen A-rod. Turtelduene gir hverandre et skikkelig smask og poserer foran juletreet i matchende pyjamaser.

13. Khloe Kardashian

Khloe Kardashian (35) poserer med datteren True (1,5) i forbindelse med Kardashian-julefesten, og de er begge antrukket gullkjoler.

View this post on Instagram

🎄Merry Christmas 2019 🎄

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Litt senere postet hun også et bilde av hele familien antrukket i julestasen.

14. Kate Hudson

Ingen tvil om at familien tar julefeiringen seriøst, noe skuespiller Kate Hudson (40) også gjør klart på Instagram.

15. Neil Patrick Harris

Skuespiller Neil Patrick Harris samlet hele familien foran juletreet for å ønske god jul i en hyggelig familievideo og matchende nisseluer.

16. Selena Gomez

Superstjernen har tilsynelatende tilbrakt julen i kosedress, opptatt med å signere sin nye singel.

God jul videre!