Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Skilles etter fem år

Nokas-dømte Schumann og kona skilles, en drøy måned etter at de ble foreldre.

Publisert

(SIDE2): Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann (44) og kona Kristine (34) skal skilles, nesten fem år etter at de ga hverandre sitt ja.

Årsaken skal være at det vil gjøre oppveksten til parets to barn enklere. Det skriver Dagbladet, som gjengir Stavanger Avisen.

Alenemor
De to ble foreldre for halvannen måned siden til to tvillingjenter.

- Å være alenemor med to nyfødte er knallhardt. Men det er ikke lettere når mannen sitter inne og ikke merker problemene og vanskene på kroppen. Jeg tar skilsmisse fra Kjell av hensyn til våre barns oppvekst og framtida, sier Kristine Schumann til Stavanger Avisen.

De to traff hverandre første gang i Stavanger fengsel i 2005, mens Nokas-saken gikk for tingretten. 31. august året etter giftet de seg i fengselets gymsal - og dagen etter ble Kristine flyttet til Skien fengsel.

Også i 1996 giftet Schumann seg bak murene, da han sonet for et ran begått i 1995

Forvaring
Etter å ha sonet ferdig sin straff, har Kristine bosatt seg i hjembyen Stavanger. Hun har hatt muligheten til å besøke ektemannen i fengsel hver andre uke. Kjell Alrich Schumann har tidligere gjort det kjent at han ønsker å bosette seg der når han er ferdig med å sone, og er også folkeregistrert på Våland.

Han er dømt til 16 års forvaring, med en minimum på ti år, for medvirkning til Nokas-ranet og for å ha skutt og drept politimannen Arne Sigve Klungland.

Schumann soner nå i Trondheim, og han har ennå ikke sett tvillingene.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.