Skaffer seg større bryster i ferien

Lotte (23) er en av mange som bruker sommerferien til plastisk kirurgi.

Publisert

(SIDE2): Den 22. mai i år la 23 år gamle «Lotte» seg under kniven for å få større bryster. Deler av sin sommerferie har hun benyttet hun til restitusjon, slik at kroppen kunne leges til den dagen hun skulle tilbake på jobb.

- Jeg har kjent meg som en liten jente i en kvinnekropp om jeg kan si det slik. Det er for min egen del og nå kan jeg gjøre det, sier «Lotte» i et intervju med NRK Rogaland.

- Andre kan ta del i prosessen
Den unge jenta deler sine erfaringer med plastisk kirurgi i den anonyme bloggen Me and my Boobs, og her har hun også lagt ut bilder av hvordan resultatet etter operasjonen har blitt, og hvordan sårene hennes sakte, men sikkert leges.

«Bloggen er for å selv ha et minne om hvordan det var og for at andre kan ta del i prosessen dersom de ønsker. Før jeg tok den endelige avgjørelsen, var jeg rundt på nettet å lette etter informasjon, bilder, erfaringer og fant stort sett det jeg lette etter. Flere i samme situasjon som meg opprettet en blogg der de deler opplevelser, bilder og forteller hvordan alt går», skriver «Lotte» i sin blogg.

- Problemer med å komme meg opp av sengen
Siden man bør ta det med ro og ikke løfte tungt i en periode etter et slikt inngrep var det naturlig for «Lotte» å velge å gjennomføre operasjonen i forbindelse med sin ferie.

- For min del hadde jeg problemer med å komme meg opp av sengen og stolen. Jeg trengte ro og fred, og da var det ikke spesielt kjekt å være på jobb, forteller 23-åringen, som ikke har informert noen av sine arbeidskolleger om at hun ha gått opp noen cupstørrelser.

- Ble helt sjokkert
I bloggen deler «Lotte» sine erfaringer fra både før og etter operasjonen, og nå som det er er seks uker siden hun fikk gjennomført inngrepet er det tydelig at Lotte er fornøyd med resultatet.

«Mens jeg var på shopping allikevel tok jeg å prøvde noen bh'er for å se hvilken størrelsen som passet meg best. Jeg fant da ut av jeg på H&M er en 75D!! Yes! Ble helt sjokkert, på en god måte. Gruer meg litt til å hente bhene fra Bubbleroom på postkontoret i morgen, for de er alle bestilt i str. 75C. Men etter målene på hjemmesidene deres så stemte det. Får vente til i morgen å se :-)», skriver hun på sin blogg.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.