DERE ER I GANG: Og pluteslig ringer mamma med iPhone-trøbbel.
DERE ER I GANG: Og pluteslig ringer mamma med iPhone-trøbbel. Foto: Getty Images

Underholdning

Sju ting som ødelegger sexy øyeblikk

Dere er midt i «brytekampen», så ringer mamma. Jippi....

Publisert Oppdatert

Har vi ikke alle vært der: Dere er «in the mood», det er romantisk stemning, alt er slik det skal være og dere har god tid. Også blir plutselig alt helt feil, fordi noe eller noen bestemmer seg for å ødelegge det.

Cosmopolitan har i den anledning ramset opp ti ting vi kan kjenne oss altfor godt igjen i, og her gjengir vi noen av dem.

1. Mamma ringer (neimen, så hyggelig da)

Klokka er 22.30 på en onsdag ettermiddag. Mamma ringer, og hun ville ikke ringt med mindre det var noe viktig, så selvfølgelig hopper du splitter naken ut av sengen og svarer tungpustet, mens hjertet banker vilt. Tenk om noen er på sykehuset? «Hei jenta mi. Du, vi må snakke sammen. Jeg har store problemer med iPhonen etter oppdateringen. Jeg finner ikke den trompet- emojien...» 20 minutter senere har mamma endelig funnet trompet-emojien og er lykkelig og glad, og du...er ikke det.

2. Dere blir matforgiftet

Det startet med en romantisk middag og ender på do. Den dyre sushibaren ga ikke valuta for pengene, hvis du ser bort i fra «tarmskyllingen». Brytekampen blir avbrutt med «Er du ferdig snart?» før man spurter som en verdensmester ut på badet og blir der resten av kvelden.

3. Dere faller ut av sengen og skader dere

Det går så hett for seg at en eller flere faller ut av sengen. Brukne peniser og skakkkjørte ego, kjært barn har mange navn. Uansett er det en «moodkiller» når noen har vondt. Hva man skal si når de spør om hva som skjedde på legevakten er ikke akkurat en stemningsskaper det heller.

4. Du bli distrahert av en kjapp titt på Netflix før dere skal «starte»

Skal bare, skal bare. Meningen var litt kos, det ender opp med at dere begge blir distrahert av den utrolig kule Netflix-serien dere ser en omtale av. Null sengehygge, men dere får med dere en ny serie da. Og er antakelig førstemann til å anbefale den videre på jobben.

5. Krampe!

Dere er godt i gang, og de stakkars føttene dine stivner plutselig helt i vinkel. Du hyler, faller ut av sengen, får kravlet deg opp i en eller annen rar posisjon og tøyd ut. Det var det.

6. Du har ikke flere kondomer

Og fordi du har gått på en klamydia-smell tidligere, er det ikke snakk om å drite seg ut igjen. Takk og pris bor du i en by hvor det ikke er 20 minutter til nærmeste bensinstasjon. Du sprinter ned til sjappa på hjørnet barbeint, mens du ber til høyere makter om at det fortsatt er god stemning når du kommer tilbake (det er sexy med folk som tar ansvar).

7. Spotify-listen klikker helt

Listen som ble skrudd på var «Sexy bedroom bangers», men ut av høyttalerne strømmer det plutselig heavy metal for fulle mugger. Dere skvetter til, og den gode stemningen forsvinner litt. Men den kan lokkes tilbake. Bare så det er sagt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!