DRØMMEFERIEHUS: Kjendisene elsker å reise til sine gigantiske villaer, vingårder og slott på ferie.
DRØMMEFERIEHUS: Kjendisene elsker å reise til sine gigantiske villaer, vingårder og slott på ferie. Foto: Splash News / Shutterstock editorial / AFP / NTB scanpix

Underholdning

Sjekk kjendisenes luksuriøse feriehus

Nå er vi i alle fall lei oss for at sommerferien er over.

Publisert Oppdatert

Hvis du er litt nedfor for at sommerferien er slutt for denne gang og hverdagen kaller, skader det ikke å drømme seg bort til varme strøk, solfylte strender og flotte feriehus. Og da ser vi selvfølgelig mot kjendisene.

Superstjerner må, som alle oss andre, også senke skuldrene og ta en velfortjent ferie innimellom, og mange av dem har sikret seg feriehus og eiendommer som er helt eventyrlige til akkurat dette formålet.

Ta en sniktitt på de fantastiske og ikke akkurat beskjedne ferieboligene de reiser til i denne deilige bildesaken!

Magisk i Malibu

Robbie Williams (45) kjøpte et feriehus med fantastisk beliggenhet utenfor LA i 2018. Huset har en verdi på 21 millioner dollar, tilsvarende 180 millioner norske kroner.

Den britiske artisten kan velge mellom å bade i havet eller bassenget, begge deler er bare noen meter unna huset, som ligger ved stranden i Malibu utenfor Los Angeles.

Eiendommen har et hovedhus med fire soverom og fire bad, i tillegg til to gjestehus. Artisten Janet Jackson bodde i dette huset tidligere.

HAVSUTSIKT: Robbie Williams' feriehus har både havsutsikt og eget basseng.
HAVSUTSIKT: Robbie Williams' feriehus har både havsutsikt og eget basseng. Foto: Splash News / NTB scanpix
HAR ORDNET SEG: Robbie Willliams kan nyte lange sommerdager i Malibu utenfor Los Angeles.
HAR ORDNET SEG: Robbie Willliams kan nyte lange sommerdager i Malibu utenfor Los Angeles. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Herskapelig ved Comosjøen

George Clooney (58) falt pladask for Villa Oleandra i 2002. Det fantastiske huset ligger i Laglio ved bredden av Comosjøen i Nord-Italia.

Villaen er fra 1700-tallet, men er naturlig nok restaurert mange ganger. I 2010 ble eiendommen lagt ut for salg, og var ifølge The Telegraph forventet å gå for mer enn 30 millioner euro, eller rett under 300 millioner norske kroner. Den ser tilsynelatende ut til å ha forblitt i Clooneys eie, og skuespilleren elsker å invitere kjendisvennene sine hit.

Denne sommeren var det ekspresident Barack Obama med familie som tilbrakte en helg her. Tidligere har også Brad Pitt, Cindy Crawford, Matt Damon, Michael Douglas og prins Harry vært gjester i Villa Oleandra.

LUKSURIØS VILLA: George Clooney eier dette fantastiske huset ved Comosjøen i Italia.
LUKSURIØS VILLA: George Clooney eier dette fantastiske huset ved Comosjøen i Italia. Foto: Splash News / NTB scanpix
ALL GRUNN TIL Å SMILE: En feriekledd og smilende George Clooney har mange gode grunner til å være fornøyd, ikke minst fordi han eier et nydelig hus ved Comosjøen i Italia. Her er han avbildet i Venezia ved en annen anledning.
ALL GRUNN TIL Å SMILE: En feriekledd og smilende George Clooney har mange gode grunner til å være fornøyd, ikke minst fordi han eier et nydelig hus ved Comosjøen i Italia. Her er han avbildet i Venezia ved en annen anledning. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Egen vingård i Toscana

Sting (67) kjøpte eiendommen Il Palagio i 1997. Huset, som ble reist på 1500-tallet, ligger i åsen over byen Figline Valdarno i Toscana i Italia.

Stedet kan skilte med svømmebasseng, tennisbane, olivenlund og vingård, og den britiske artisten selger sin egen olivenolje og vin.

Noen av vinene har han kalt opp etter egne sanger, slik som «Message in a Bottle», «Sister Moon» og «When We Dance».

Det har ikke lykkes oss i å finne ut hvor mye denne eiendommen koster, men det er faktisk mulig å leie den til eventer og selskaper.

HERSKAPELIG: Sting eier sin egen vingård i Toscana.
HERSKAPELIG: Sting eier sin egen vingård i Toscana. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix
FLERE TALENTER: Sting lager både egen olivenolje og vin.
FLERE TALENTER: Sting lager både egen olivenolje og vin. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Palass på Rhode Island

Taylor Swift (29) kjøpte dette utrolig flotte stedet i 2013. Det enorme huset med åtte soverom ligger på toppen av Watch Hill i delstaten Rhode Island mellom New York og Boston på USAs østkyst.

Her har velstående folk feriert siden slutten av 1800-tallet, og de bygget seg flotte, viktorianske hus på stranden.

Den amerikanske artistens nydelige hus ble bygget i 1930. Taylor har et utendørs badebasseng med dobbel sklie ved siden av, og her elsker hun å invitere til badefest for å feire nasjonaldagen 4. juli.

Ifølge Business Insider er huset verdt 17 millioner amerikanske dollar, eller 151 millioner norske kroner.

STORSLAGENT: Taylor Swifts enorme eiendom på Rhode Island.
STORSLAGENT: Taylor Swifts enorme eiendom på Rhode Island. Foto: Splash News / NTB scanpix
KAN KOSE SEG I LUKSUSSTRØK: Taylor Swift har alle muligheter til å leve luksuslivet på ferie på sin store eiendom på Rhode Island.
KAN KOSE SEG I LUKSUSSTRØK: Taylor Swift har alle muligheter til å leve luksuslivet på ferie på sin store eiendom på Rhode Island. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Vinslott i Frankrike

Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (44) gikk fra hverandre i 2016, men de eier fortsatt Chateau Miraval i Frankrike sammen.

Skuespillerne kjøpte den enorme vingården i Correns i Provence i 2011 etter å ha leid samme sted i tre år. Hollywood-stjernene valgte å gifte seg på eiendommen i 2014.

Huset har hele 35 soverom. I 2013 lanserte Brad og Angelina sin egen vin, Miraval, som også selges i Norge.

Eiendommen skal være verdt 60 millioner amerikanske dollar, eller 535 millioner norske kroner, ifølge People.

I 2008: Slik så eiendommen som Brad Pitt og Angelina Jolie eier sammen ut i 2008. De giftet seg også her i 2014.
I 2008: Slik så eiendommen som Brad Pitt og Angelina Jolie eier sammen ut i 2008. De giftet seg også her i 2014. Foto: AP / NTB scanpix
EIER FORTSATT SAMMEN: Det gikk ikke veien for Brad Pitt og Angelina Jolie på kjærlighetsfronten, men eksparet eier fortsatt et gigantisk vinslott i Frankrike sammen.
EIER FORTSATT SAMMEN: Det gikk ikke veien for Brad Pitt og Angelina Jolie på kjærlighetsfronten, men eksparet eier fortsatt et gigantisk vinslott i Frankrike sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Kongen på haugen i Nice

Elton John (72) nyter sommerdagene på toppen av Mont Boron i Nice i Frankrike. Den flotte villaen, som ble bygget i 1920, har en fantastisk utsikt over hele den franske rivieraen og Middelhavet.

Mont Boron består av en rekke dyre luksushus, og går under kallenavnet «Hollywood». Den britiske superstjernens bolig skal være blant de aller største, og skal kunne ses fra bystranden i Nice.

GOD UTSIKT: Fra Elton Johns luksushus i Nice.
GOD UTSIKT: Fra Elton Johns luksushus i Nice. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix
PÅ FERIE: Elton John er glad i Frankrike. Her er han med ektemannen og barna på ferie i Saint-Tropez i 2015.
PÅ FERIE: Elton John er glad i Frankrike. Her er han med ektemannen og barna på ferie i Saint-Tropez i 2015. Foto: Splash News / NTB scanpix

Strandhus på rivieriaen

Bono (59) har feriert på dette deilige stedet siden 1993.

Da kjøpte nemlig den irske U2-vokalisten Villa Les Roses i Eze-sur-Mer på den franske rivieraen mellom Nice og Monaco sammen med bandkollega The Edge.

Beliggenheten er nydelig, bare et steinkast fra stranden og Middelhavet. Villaen har over 20 rom, og selvsagt er det et stort studio i kjelleren der hele U2-gjengen samles.

EIER SAMMEN: Bono og The Edge eier VIla Les Roses mellom Nice og Monaco sammen.
EIER SAMMEN: Bono og The Edge eier VIla Les Roses mellom Nice og Monaco sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix
BANDKOLLEGAER: The Edge (t.v.) og Bono har funnet ut at det funker å eie sammen selv om de spiller i samme band.
BANDKOLLEGAER: The Edge (t.v.) og Bono har funnet ut at det funker å eie sammen selv om de spiller i samme band. Foto: Shutterstock editorial / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!