ALT SOM skjedde i serien var basert på noe manusforfatterne hadde opplevd i virkeligheten, eller hørt fra en førstehåndskilde. Selv det å bli dumpet på en post-it-lapp. 
ALT SOM skjedde i serien var basert på noe manusforfatterne hadde opplevd i virkeligheten, eller hørt fra en førstehåndskilde. Selv det å bli dumpet på en post-it-lapp.  Foto: Skjermdump Youtube

«Sex og singelliv»-stjerne avslører: - Alt som skjedde i serien har skjedd i virkeligheten

Selv disse fem scenene?

Publisert

(SIDE2): «Sex og singelliv» er serien vi aldri blir lei av. Vi kan se episodene om Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda om og om igjen - og til og med lære mye av dem.

Men visste du at alt i serien er basert på virkeligheten? Selv de villeste, merkeligste sexscenene har faktisk skjedd!

Det forteller Cynthia Nixon, som spilte Miranda, i et IMDb-intervju:

- Manusforfatterne hadde en regel om at alt som skjedde i en episode måtte ha skjedd med noen i rommet, eller med en førstehåndskilde. Det kunne ikke være min fars brors søsters skredder. De ville, seksuelle, fysiske tingene som skjedde i serien, de hadde funnet sted på ordentlig, sier Nixon.

Dette gjør forsåvidt at vi elsker «Sex og singelliv» enda høyere, men samtidig ser vi nå serien i et nytt lys. Vi har samlet fem scener vi nesten ikke kan tro at har skjedd i virkeligheten:

1. To pee or not to pee

Carrie dater en kort periode kongressmannen Bill Keeley, en kjekk up-and-coming politiker. Carrie omfavner sin indre Jackie O, og kombinerer vintage Burberry med pins med politisk budskap. Forholdet er hett - helt til Bill vil at Carrie skal tisse på ham mens de har sex. Unødvendig å si kanskje, men forholdet kjølner raskt etter det, selv om Carrie tilbyr seg å dryppe lunken te på ham mens de har sex i stedet (æsj!).

Vi kjenner ikke på stående fot noen som har blitt bedt om å tisse på sexpartneren sin, men etter å ha møtt folk som vil suge på tærne dine i baren på utestedet, lukte på trusa di, ligge med deg i trappeoppgangen fordi «hunden min er så sensitiv for fremmede» og slikt, har vi ingen problemer med å tro at dette har rot i virkeligheten.

2. Funky tasting spunk

Samantha dater en mann som elsker å motta blowjobs (bombe!) – men har sæd som smaker klorin. Samantha setter ham på en diett bestående av blant annet hvetegressshots, men ingenting hjelper. Til slutt sier Samantha at hun nekter å suge ham med mindre han selv smaker på sæden. Han gjør det, og beviser dermed en gang for alle hvor langt menn er villige til å gå for en blowjob.

Episoden gav oss også det uforglemmelige sitatet: «You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement and jaw stress and suction and gag reflex. And all the while bobbing up and down, moaning, and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a «job» for nothing».

3. Miranda gets hit by old faithful

Charlotte blir traumatisert da daten hennes en kveld sovner mens de har sex, og i et forsøk på å bli bedre i senga melder hun alle jentene på et kurs i tantrisk sex. De ser, den visstnok anerkjente, sexologen Dr. Shapiro vise dem tantriske kunstner på sin egen mann (populært referert til som «old faithful, da han mildt sagt er en meget voksen mann) – og for å gjøre en lang (tantrisk) historie kort, ender Miranda opp med spermen til «old faithful» i panneluggen. Charlotte blir heldigvis bedre i senga etter kurset da …

Foto: Youtube skjermdump

4. Berger broke up with me – ON A POST-IT!

Carrie har en periode et kort og dysfunksjonelt forhold til forfatteren Jack Berger. Etter mye fram og tilbake ender han forholdet ved å dumpe Carrie - på en post-it lapp. «I’m sorry. I can’t. Don’t hate me». Det er den verste slå-opp-måten noensinne. Til og med verre enn SMS!

Foto: Skjermdump Youtube

5. The neighbours

Samantha ser seg lei på å måtte høre på de nye naboene har heftig sex hver eneste kveld, og etter har forhørt seg med andre i bygget og funnet ut at mannen er musiker og kona danser, bestemmer hun seg for å ta på seg sexy undertøy å gå på besøk. Det sexy paret viser seg å være en middelaldrende øst-europeisk polkamusiker og kona hans, som riktignok var danser, men uten å ha praktisert det på en del år … Unødvendig å si kanskje, men det blir ingen trekant.

Foto: Skjermdump Youtube

LES OGSÅ: De 20 morsomste scenene fra Friends

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!