HVEM HAR HAN KLEDD SEG UT SOM: Cameron Tucker likner noen vi har sett mye til i det siste. Hvem kan det være?
HVEM HAR HAN KLEDD SEG UT SOM: Cameron Tucker likner noen vi har sett mye til i det siste. Hvem kan det være? Foto: Faksimile Instagram/

Serier

Ser du hvem han har kledd seg ut som?

Cameron Tucker i Modern Family elsker åpenbart en vi kjenner godt.

Publisert

Det er Halloween i Modern Family, og Claire Pritchett i Julie Bowens skikkelse har en helt spesiell forkjærlighet for høytiden som har tatt Norge med storm de siste årene.

Men under årets årets feiring i den populære familien ( i episoder som enda ikke er tilgjengelig for norske seere) kan vi se at Cameron Tucker i Eric Stonestreets skikkelse har kledd seg ut som en det skrives mye om for tiden.

Klarer du å se hvem det er? Jo, det er nemlig hertuginne Meghan som giftet seg inn i den britiske kongefamilien tidligere i år.

Hvem kler drakten best?

Meghan bar antrekket på ett av sine første representasjonsoppdrag, kort tid etter at hun og Harry giftet seg.

Modern Family skal nå spille inn en tiende og siste sesong før vi de takker av. Fansen kan glede seg til en rekke krumspring fra den sprø, men sammensveisede familien. I tillegg skjer det en trist ting, nemlig et dødfall (NB! SPOILER Ikke klikk deg videre dersom du ikke vil vite det!).

En av karakterene dør altså i den siste sesongen. Fans har lenge spekulert i hvem det kan være, etter at nyheten om dødsfallet ble kjent i september. Kan det være Jay Pritchett i Ed O'neils skikkelse? Eller kanskje Stella, familiens kjære franske bulldog?

Hvis du ikke vil vite det enda, får du vente og se. Vi gleder oss i hvert fall til noen sesonger til med vår favorittfamilie (her i Norge venter vi fortsatt på sesong 9 på Netflix).S

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!