Foto: Per Heimly (TV 3)

Ser du hva som er galt med Triana?

Vi elsker photoshop-feil.

Publisert

(SIDE2): Det er ikke første gang det skjer, og det kommer til å skje igjen: Det skal fikses litt på et bilde, for den ene personen ser bra ut på det første bildet, men ikke det andre, og man klipper de to fotografiene sammen. Og vips har man det slik man vil - nesten.

For på gruppebildet av årets Paradise Hotel-gjeng har det oppstått en typisk photoshop-feil. For ser du litt nøyere etter, oppdager du at programleder Triana Iglesias (32) har armene i været - men også blant annet hendene på skuldrene til deltakerne hun sitter på skuldrene til.

LES også: Se årets første klipp fra «Paradise Hotel»

Vi har så langt kommet frem til dette:

Seks hender.
En unaturlig vinkel og lang underarm (dersom den ene hånda er ment å være koblet fast da) på den mørkhårede skjønnhetens høyre side.
En merkelig hånd-utvekst under armen på Jonas (en av årets deltakere, red.anm).
En hånd i siden på Mads.
En hånd på hver av de to mannlige deltakernes skuldre.

Den eneste hånda som ser ut til faktisk sitte der den skal, er den hun holder i været, med Paradise-kula i.

- Å være programleder på Paradise Hotel er ikke bare bare, så det kan være greit å ha flere hender å støtte seg på. Dessuten er det jo slik Triana har en finger eller to med i spillet gjennom sesongen, og i år skjer det så mye at hun trenger minst fem hender, sier en leende TV3s pressesjef Line Vee Hanum til Side2.

Bildet kan du også se på digre plakater rundt om i byer der det reklameres for reality-serien, blant annet på postere ved busstopp.

LES også: Disse gutta er klare for «Paradise Hotel»
OG her: - Et mislykka samleie på TV hadde ikke vært noe å vise frem

Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)

Side2 har vært i Mexico og møtt årets deltakere. Ti gutter og fem jenter har sjekket inn på hotellet. Hvem alle deltakerne er kan du lese her: Her er årets deltakere i «Paradise Hotel»

Og det er bare å forvente Paradise-underholdning i god, gammel tradisjon. Vi siterer blant annet deltaker Kevin (20).

- Jeg vil gjerne ha ei jente som er blond, har blåe øyne, fin rumpe og fine lår. Eller ei brunette som har brune øyne og er litt mystisk. Men jeg håper jentene er styggere enn meg, slik at jeg kan forføre dem. Og jeg kan ha sex på TV hvis det gir meg noen fordeler i forhold til spillets gang.

Paradise Hotel har sesongpremiere mandag 9. mars på TV3.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!