STRAND ELLER DØR? Dette bildet, av det som kan se ut både som en strand og en dørkant, skaper nå diskusjoner på Twitter.
STRAND ELLER DØR? Dette bildet, av det som kan se ut både som en strand og en dørkant, skaper nå diskusjoner på Twitter. Foto: @rebeccareilly__/Twitter

Synsbedrag

Ser du en strand eller en dør?

Folk på internett klarer ikke bli enige om mystisk bilde.

Publisert Oppdatert

Et bilde på Twitter skaper nå stor debatt blant folk som liker å diskutere synsbedrag og merkelige bilder som viser to ting på samme tid.

Tidligere har vi hatt debatten om hvilken farge det er på kjolen og «Yanny or Laurel». Her kommer en ny, frustrerende internettgåte.

Det hele startet med at Twitter-brukeren @rebeccareilly__ delte et bilde med teksten: «Er det en dør eller en strand??? Hahahahaha»

Og jammen - bildet hun la ved, kan både gå for å være en deilig sydenstrand med asurblått hav og knallblå himmel - eller en dørkarm med turkis listing.

Tweeten har i skrivende stund 34.000 likes og 19.000 retweets, så det er tydelig at temaet engasjerer. Ifølge Independent har den også satt i gang flere veeldig engasjerende debatter.

Noen av argumentene til de som er på «det er en dør» siden:

Men «det er en strand»-gjengen har ikke gitt seg:

Vi var ganske sikre først, men nå vet vi neimen ikke lenger hva vi tror selv😳😳 Hva mener du?

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!