Foto: Benedicte W. Siland

Selger kjole på Finn.no til en med «motekropp»

- Håper du får en kvise.

Publisert

(SIDE2): De fleste av oss har kanskje opplevd å bestille et klesplagg på nett, glede oss veldig til det kommer, men så blitt skikkelig skuffet over at det ikke så like fint ut på oss som det gjorde på Asos-modellen.

LES OGSÅ:Heidi er desperat etter å bli kvitt samboerens grusomme sofa

- Hurra for deg

Benedicte Siland vet akkurat hvordan det føles. Nylig kjøpte hun en kjole fra Malene Birger som ikke satt som ventet. Men i stedet for å deppe, så bestemte Benedicte seg for å tulle litt med det hele.

Først fikk hun hjelp av motebloggeren «Fashion Cherry», som tok et bilde av seg selv i kjolen. Deretter tok Benedicte et bilde av seg selv. Bildene la hun ut i det som må være månedens morsomste Finn-annonse:

«Du og den motekroppen...

Hei du! Du som sklir rett inn i alle klær du prøver. Som synes størrelser alltid passer kjempebra. Hurra for deg...
Her er en kjole til deg. Du skal få den billig. Du trenger sikkert en opptur, det kan ikke være lett å se bra ut hele tiden.
Jeg har fått en moteblogger til å ta den på seg for å vise deg hvordan du kommer til å se ut i den. Du fortjener å se hvor glamorøs den kan være. Du og håret ditt, som alltid ser bra ut.
Legger ved et bilde av hvordan jeg ser ut i den. Så skjønner du hvorfor jeg selger den. Den er fra By Malene Birger, størrelse S, og kommer til å passe dødsbra til deg. Veska er fra Marc Jacobs og er også til salgs. Den skal du få for 700 kroner. Gratulerer med dagen.
Håper du får en kvise.» 

Foto: Benedicte W. Siland

Må kunne le av det

Benedicte påpeker at annonsen selvfølgelig er humoristisk ment, og at hun på ingen som helst måte er bitter for at kjolen ikke passer så godt.

- Jeg ville derfor demonstrere at kjolen og bagen i seg selv er fantastisk fine, men da ikke nødvendigvis på meg. Dessuten synes jeg at det er veldig viktig å vise at klær kan være morsomt og bør ikke nødvendigvis bli tatt så seriøst. En klesannonse på nett er jo ikke direkte underholdende, så å kunne bidra med å få folk til å trekke på smilebåndene og kanskje også kjøpe kjolen og veska, er kjempegøy, sier Benedicte til Side2.

Hun tror det er mange som vil kjenne seg igjen i et slikt bomkjøp, og tror derfor det er viktig å kunne ta det med et smil.

- Kanskje har vi latt oss inspirere av disse duggfriske, freshe og glossy motebloggerne med plettfrie outfits som til stadighet omringer oss, mens vi «vanlig dødelige» har kjent på følelsen å våkne opp en seig morgen og fått «blåmandagen» slengt i fleisen. Vi våkner med dårlig hårdag og vissheten om at den kjolen, toppen eller buksa som var så fin på din favorittkjendis eller blogger, ikke var like flatterende på deg. Det tror jeg absolutt det er mange som kan kjenne seg igjen i, avslutter Benedicte.

LES OGSÅ: Finn-annonse: Din seksuelle debut utsettes med flere år

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!