Underholdning

Se traileren til The Chilling Adventures of Sabrina

Lurer du på hva som skjedde før Sabrina the Teenage Witch? Denne nye serien vil gi oss svaret.

Publisert Oppdatert

Onsdag fikk Side2 eksklusiv tilgang til den første offisielle traileren for den kommende Netflix-serien The Chilling Adventures of Sabrina. For alle seriefantaster som har gledet seg til en ny, mørk serie å streame denne høsten, er dette en gledelig nyhet.

Kiernan Shipka, kjent fra blant annet Mad Men, spiller hovedrollen som Sabrina Spellman i serien. Og ja - hvis dette får deg til å tenke på Sabrina the Teenage Witch, så er det en god kobling der.

Les også: - Jeg har spilt Sally mer enn halvparten av livet mitt

Den nye serien forteller nemlig historien om hva som skjedde før historiene om Sabrina i den ikoniske 90-tallsserien.

"Historien er full av horror, okkult og selvsagt heksekunst. I en krysning mellom Rosemary's Baby og The Exorcist, finner vi Sabrina som sliter med å forsone seg med at hun er halvt heks og halvt dødelig", skriver Netflix i en pressemelding.

PREMIERE HALLOWEENHELGEN: The Chilling Adventures of Sabrina har premiere fredag 26. oktober, altså helgen før halloween. Her reklameplakaten for serien.
PREMIERE HALLOWEENHELGEN: The Chilling Adventures of Sabrina har premiere fredag 26. oktober, altså helgen før halloween. Her reklameplakaten for serien. Foto: Netflix

Sabrina har ventet hele livet på sin 16. fødselsdag, men blir tvunget til å velge mellom lys og mørke når tiden kommer.

Serien har premiere på Netflix 26. oktober.

Serien kommer fra skaperne av den populære tenåringsserien Riverdale og i rollene finner vi blant annet Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez og Chance Perdomo.

Les også: De beste grøsserne fra 2010-tallet

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!